AcasăNewsMărturia dureroasă a unui supraviețuitor al tragediei de la 2 Mai. „Să...

Mărturia dureroasă a unui supraviețuitor al tragediei de la 2 Mai. „Să audă cât mai multă lume!”

Unul dintre supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai, de vara trecută, tragedie soldată cu moartea a doi tineri, Roberta și Sebastian, rupe tăcerea.

Și vorbește despre ce s-a întâmplat în noaptea dramatică. Deși au trecut opt luni de la cumplitul accident, în urma căruia doi dintre prietenii săi au murit, tânărul este în continuare puternic marcat de cele întâmplate.

Sunt mărturii cutremurătoare pe care le face unul dintre tinerii loviți de mașina condusă de către Vlad Pascu. Supraviețuitor al accidentului de la 2 Mai, acesta spune că speră că, într-un final, se va face dreptate. Băiatul a făcut referire și la spusele tatălui lui Vlad Pascu, șoferul care a produs accidentul tragic. Și explică faptul că pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai nu există trotuar, decât pe o porțiune.

După opt luni de la tragedia de la 2 Mai nu cred că s-a făcut dreptate în vreun fel și pentru că procesul este în desfășurare.

Poate la final se va face dreptate. Vreau să se știe și să audă cât mai multă lume! În primul rând, pe porțiunea Vama Veche- 2 Mai, doar pe o porțiune există un trotuar amenajat.

Noi pe acea parte amenajată am mers și la un moment dat s-a oprit în mijlocul câmpului așa că am mers cât mai aproape de câmp, astfel încât să nu stăm pe stradă.

Asta se justifică de ce am mers noi pe partea „greșită”. Ce a spus tatăl lui Vlad Pascu la Tribunal, mi se pare că a spus-o din disperare. Adică așa a sunat”, a declarat tânărul, potrivit Antena3.

„Seara petreceam cu toții pentru o zi de naștere și dimineața ne plângeam prietenii”

Tânărul aduce în discuție și acuzație adusă lui Vlad Pascu, și faptul că e judecat pentru ucidere din culpă și nu pentru omor calificat.

„Vă dați seama cum au fost sentimentele atunci, seara petreceam cu toții pentru o zi de naștere și dimineața ne plângeam prietenii.

Vă dați seama cum ne-am simțit cu toții. Iar faptul că Vlad Pascu este cercetat pentru ucidere din culpă și nu pentru omor calificat este irelevant pentru mine pentru că nu va înlocui această sentință ceea ce a făcut”, a mai spus tânărul care a supraviețuit accidentului de la 2 Mai.

Tragedia de la 2 Mai, în urma căreia doi studenți – Roberta și Sebastian– au murit, a avut loc vara trecută.

author avatar
Andrei Coman
497 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa fiti fericiti daca nu va obliga justitia sa-i reparati bolidul si sa-i platiti tratamentul de dezintoxicare a beizadeii !

    • Ai perfectä dreptate raportat la CORUPTIA care dominä societatea romaneascä la cel mai inalt nivel in zilele de azi !

  2. Chiar daca nu exista trotuar (sau mai ales din aceasta cauza) , legea spune ca se circula pe partea stanga a drumului, ca sa vezi masinile ce vin din fata si sa te feresti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger