AcasăNewsMărturia cutremurătoare a unui localnic după dezastrul din Crevedia: „Am găsit o...

Mărturia cutremurătoare a unui localnic după dezastrul din Crevedia: „Am găsit o cisternă în spatele curții, care a căzut pe casă, iar cabina…” – VIDEO

sursa foto: captură video Digi24

Pe măsură ce trec orele, apar noi detalii despre nenorocirea de la Crevedia. În timpul în care răniții sunt în grija medicilor, oamenii ale căror case se află în apropierea stației GPL unde s-au produs exploziile de sâmbătă seară privesc cu groază la urmările dezastrului.

Un bărbat a cărui casă se afla la aproximativ 70 de metri de stația GPL unde au avut loc exploziile a povestit în fața presei că pagubele suferite în gospodăria sa sunt însemnate.

„Nu mai avem nimic”, a mărturisit omul în fața jurnaliștilor.

Citiţi şi:

Cum ajută statul român familiile victimelor și pe cei afectați de exploziile de la Crevedia

Explozia stației GPL de la Crevedia i-a lăsat pe oameni pe drumuri. O mamă și fiica ei au dormit pe câmp

Titi Aur a surprins, pe camerele de supraveghere, exploziile din Crevedia (VIDEO)

Întrebat ce a găsit când a ajuns acasă, bărbatul a răspuns, vizibil afectat: „Am găsit o cisternă în spatele curții, care a căzut pe casă, iar cabina a căzut în fața casei, pe un foișor (…) a căzut acoperișul (…)”.

Urmează să se facă evaluarea pagubelor

„Trebuie să vină evaluatorii să vadă ce s-a întâmplat acolo”, a mai adăugat bărbatul.

Exploziile de sâmbătă seară, de la Crevedia, județul Dâmbovița, s-au soldat cu victime. Doi oameni au murit, iar peste 50 de persoane au fost rănite. Mulți dintre cei răniți sunt din rândul forțelor de intervenție care se aflau la fața locului. „Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi)”, conform IGSU.

O parte dintre răniți sunt internați în spitalele din România, iar alții au fost transferați în străinătate.

„În spitalele din București sunt internate în acest moment 46 de victime ale exploziilor care au avut loc la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa: 13 sunt la Spitalul Bagdasar Arseni, 4 la Spitalul de Arși, 28 la Floreasca, 1 la Elias. 8 pacienți sunt intubați” – sunt informațiile furnizate de Ministerul Sănătății, într-un scurt comunicat, în 27 august.

author avatar
Andrei Coman
635 afisari

5 COMENTARII

  1. Atacul Terorist de la Colectiv a avut ca scop indepartarea lui Victor Ponta de la putere pentru ca acesta facuse o vizita neautorizata , in calitate de Prim Ministru, la Beijing unde incheiase, in Numele ROMANIEI un Parteneriat Strategic intre Romania si R.P.Chineza ori asta Partenerul_Strategic nu putea tolera. Azi, alta si mai boacana: Guvernul Ciolacu a contestat in premiera pentru ROMANIA o Decizie a Curtii Eupropene a Drepturilor Omului, a cerut Companiilor_Straine sa-si plateasca taxele si incepuse o operatiune de igienizare in Ministerul Afacerilor Interne. Catastrofa de la Crevedia e mult prea mare ca sa fie doar un accident. De-acum incolo Guvernele de la Palatul Victoria se vor ocupa doar de apararea democratiei in Ukraina si de securitatea Nord Atlantica in Marea Neagra ca Marea Neagra s-a mutat in Atlanticul de Nord.

    • bine ca ne-ai zis securistule criminal ca pana acum il consideram pe ponta doar slab nu si bolsevic. bai ce inseaman sa nuf aci lustratie cand trebuie.

      • Noi, lucratorii si ofiterii Serviciului Securitatii Statului, am apart, aparam si vom apara cu abnegatie, neprecupetindu-ne singele sau viata, Suveranitatea ROMANIEI, Independenta ROMANIEI si Cuceririle Revolutionare ale Poporului ROMAN. Noi, la Securitate avem ochii albastrii si avem cu totii inaltimea de 1.85m – constituin practic Corpul Legionar Ionel Mota. Ca sa devii ofiter de Securitate trebuia sa intri si sa absolvi o Institutie de Invatamint Superior pe forte proprii, fara ajutorul PARTIDULUI, ceea ce lucratorii de azi de la oengeu nu prea sint in stare sa faca.

        Traiasca, PACEA, LIBERTATEA si SECURITATEA!

        • Da, 1.85 ca sa torturati cat mai bine. Cum fara ajutorul partidului cand voi erati inima partidului – bateati si ziua bateati si noaptea dupa care torturati ucideati in chinuri si va imbogateati pe munca altora. Ce ai zis mah? Cuceriri? Deci securistii sunt imperialisti. Pai de ce nu v-ati dat mah tot sangele in89 daca asta va era misiunea in viata. Da’ nu e trecuta vremea. Poate va ajutam noi acum. Si sangele vostru e si in copiii vostri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger