AcasăNewsMărturia ce dă peste cap ancheta privind tragedia de la "Ferma Dacilor":...

Mărturia ce dă peste cap ancheta privind tragedia de la „Ferma Dacilor”: „E unul piroman”

DNA redeschide dosarul de corupție de la Ferma DacilorDNA redeschide dosarul de corupție de la Ferma Dacilor/ Sursa FOTO: agrointel.ro

Continuă ancheta care trebuie să elucideze cauza dezastrului de la „Ferma Dacilor”, unde, în urma unui incendiu, au murit 8 oameni. Patronul urmează să fie audiat.

El s-a arătat convins că focul a fost pus intenţionat.

Angajaţii cred că focul a fost premeditat

Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă. Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu”, a declarat Cornel Dinicu, patron Ferma Dacilor.

La fel cred şi angajaţii complexului. „E unul aici care e piroman. Ăla dă foc la astea. Se ştie de el, dar nu-l prind”, a afirmat un angajat.

DNA a redeschis ancheta legată de modul în care pompierii de la ISU Prahova protejau pensiunea fără autorizaţie. Ultimul control la Ferma Dacilor, făcut în 2019, a fost o formalitate.

Dosarul DNA deschis în 2019 a fost clasat anul acesta în martie. Procurorii au spus că nu au probe suficiente. A fost reluat, însă, după tragedia din a doua zi de Crăciun.

Sâmbătă, incendiu de vegetaţie

Sâmbătă, un incendiu de vegetație a izbucnit lângă pensiune. Focul s-a manifestat pe o suprafață de 8 hectare. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului.

Pompierii și echipajul SMURD au susținut că s-au deplasat la Ferma Dacilor doar pentru a asigura zona, întrucât vântul bate cu putere și ar exista pericolul distrugerii unor probe din anchetă.

Reprezentanții ISU Prahova susțin că incendiul a fost localizat în comuna Jugureni. ”Este un incendiu normal pentru perioada aceasta secetoasă și pentru zona respectivă”, au zis aceștia.

author avatar
Andrei Ștefan
1.685 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu se poate sa se descurajeze isteria prompteristelor si hermafroditilor de la ”televiziunile de stiri” care, mesteca fara incetare tot felul de aberatii !
    CNA – ul doarme sau e beat !?
    E normal sa-i lasi pe dereglatii psihic sa debiteze toate enormitatile de esenta patologica, numai pentru ca au nevoie de audienta, ca sa-si pastreze salariile gigantice ?!
    Inchideti dracului aceste spelunci care varsa tone de venin in societate ~!!!

    • Ce nu e bine in articol? Ce au gresit ”prompteristele si hermafroditii si dereglatii psihic”?

    • Solutia e sa nu se mai uite nimeni la tv de stiri. Eu le-am sters din grila de programe. APOI DE LA AUDIENTE MICI VINE FALIMENTUL, NEMAIVENIND BANII DE LA RECLAME! Eu nu ma mai uit la stiri de cind a inceput isteria cu covidul. Ma saturasem de propaganda si de minciuni,jigniri pt. cei ce nu s-au intzepat inclusiv de la mircea badea. Asa ca ma uit la ce imi place;sport ,muzica filme;comedii, actiune, ,documentare. Filme de pe net puse pe tv-ul din camera. Sa nu depind de glogozeniile programate pt. tv.

      • Hai, băi, gladiatorule că nu ți-a spus vreodată „mircea badea” să te-nțepi sau de ce nu te-ai înțepat.

  2. Se pare ca se incearca sa se induca in opinia publica ca vinovatii de crima sunt cei care nu au respectat normele de securitate la incendiu.
    Cei care nu au respectat normele, sa raspunda pentru asta dar…..de ce nu se vrea sa se afle cel/ cei care au dat foc ?.
    De ce sunt filmari cand pompierii sunt pe scarile de evacuare, cand doar iesea fum din acoperis si nu a intrat nimeni, nu s-a stins incendiul cand totul era in picioare?
    Au lasat sa arda tot, de nu s-au mai recuperat corpurile?
    Lipsa de profesionalism? Sau…

  3. & Colectiv și ”Ferma Dacilor” aveau instalații cu gaze care ar putea explica mai bine etinderea rapidă a flăcărilor, la scăpări de gaze, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger