AcasăNewsMartorii au fost SOCATI: Tanar din Oradea, bagat in spital pentru un...

Martorii au fost SOCATI: Tanar din Oradea, bagat in spital pentru un motiv INCREDIBIL!

Politistii bihoreni au avut de-a face cu un caz iesit din tipare, insa extrem de violent. Un barbat a ajuns la spital, injunghiat, pentru ca nu a vrut sa raspunda la o intrebare!

Oricat ar parea de greu de inteles, agresorul a vrut sa stie cat au costat incaltarile pe care le purta victima, aflata in acelasi local cu el, de pe Bulevardul Decebal, din Oradea. Cum tanarul a refuzat sa raspunda curiozitatii barbatului, acesta din urma a vazut negru in fata ochilor. Conform ebihoreanul.ro, ametit de aburii alcoolului, agresorul a luat de pe bar un cutit si l-a injunghiat in piept pe cel care i-a ignorat intrebarea, iar apoi a incercat sa fuga. A fost, insa, prins de fratele celui agresat si retinut pana la sosirea unui echipaj de politie.

Tanarul injunghiat a fost dus la spital, iar medicii i-au acordat ingrijiri, stabilind ca rana a fost grava si ca viata i-a fost pusa in pericol. Agresiunea a avut loc saptamana trecuta. Barbatul acuzat de agresiune a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si trimis, vineri, in judecata.

444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger