AcasăNewsMartora acuzării în dosarul lui Dragnea, accident teribil

Martora acuzării în dosarul lui Dragnea, accident teribil

Martora din dosarul de condamnare a lui Dragnea a ajuns în stare critică la spital. Soțul ei a murit, fiind decapitat. Tragicul eveniment s-a petrecut la începutul săptămânii, în județul Teleorman. Valentin Paraschiv, procuror în Roșiorii de Vede, se afla pe scaunul din dreapta al mașinii, iar la volan era soția sa, Mihaela Ramona Paraschiv. Procurorul Paraschiv a decedat după ce mașina în care se afla s-a izbit de un tractor cu remorcă. Tragedia s-a produs între Putineiu și Turnu Măgurele. Mașina a intrat violent în remorca unui tractor care transporta baloți. Și soția, care conducea, a fost rănită grav. Valentin Paraschiv era procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede. Soția lui, Mihaela Ramona Paraschiv a fost unul dintre martorii acuzării în dosarul în care a fost condamnat Liviu Dragnea.

author avatar
Andrei Coman
11.500 afisari

15 COMENTARII

  1. DUMNEZEU …Reglează mereu lucrurile -după faptă și răsplată ! Unde dai și unde crapă!

  2. Se face dreptate divina!Aceste zdrente mor fara luminare si fara regrete pentru nimeni!!!!!

  3. A reactionat Dumnezeu asa repede? Da Doamne ca justitia divina sa fac dreptate in continuare! La cea de pe pamant nu mai avem nici o asteptare.

  4. Daca nu as fi ateu, as spune ca JUSTITIA divina a pedepsit-o pentru marturie mincinoasa.

  5. Accidentul ca accidentul, se putea intampla, dar rautatea celor care au comentat este inimaginabila! A murit un om… Dumnezeu sa l ierte!

    • A murit un om rău,care a facut rău!nu e motiv de regrete! ducă-se toți! Daca nu murea ăsta eu nu știam ca martoru care a depus marturie(eu zic ca mincinoasa)ca sa-l bage pe Dragnia la bulău este soție de procuror!!! Deci se vede lucratura-o soție de procuror,din Republica Prokurorilor România,depune marturie sa fie Dragnia inchis de prokurorii DNA la comanda externă,ca nu le convin multinaționalelor creșterea salar minim de la 700 lei net la 1200 lei net! Dovada că singura justiție care funcționează în România este justiția Divină! Justițea umana da achitari pe banda rulanta la violatori pedofili ! Peste 400 de cazuri! Elibereaza un violator condamant la 8 ani pt. multiple violuri-dupa nici un an!!!! Justițea johannisto-pnlisto orbanistă.

  6. Doamne fereste!Procurorul isi pune sotia sa l acuze pe Dragnea apoi cu 5 judecatori ai sistemului il inchid 4 aniHalal justitie !ia sa vedem pe extraterestrul asta inalt si holbat ca o prajina imbracata tot asa il vor judeca ?El a adus un prejudiciu de 5 milioane de euro Daca nu voia sa ajunga sus de tot la ciolan incurcand apele la domnul plavan era bine mersi om cinstit si vocal contra psd istilor pe care voia sa i inchida fara proces Siktir justitie partinitoare !

  7. Om era dacă nu ar fi fost procuror! 90% dintre procurorii din această lume sunt tarați genetic având porniri sadice de torționari, deci.,.

  8. Probabil că tractorul cu remorca cu baloți nu ar fi trebuit să circule pe drumurile publice, că Liviu Dragnea a făcut și facultatea de transporturi, ?

  9. national.ro
    Dragnea cere anularea condamnării

    Deci, cum considerați că se descurcă politicienii și judecătorii, inclusiv cei de la CCR , cu păstrarea securității raporturilor juridice, ?

    Remarcați și faptul că în SUA au fost și vremuri când în cazurile în care erau implicați politicieni americani sau chiar și infactorii apropiați ai politicienilor americani, când ajungeau în instanțele americane acei indivizi, unii dintre martori mai aveau și „unele probleme”, ? Opinați că aceia ce solicită reluarea proceselor în care au fost judecați anterior de unele complete de judecată declarate neconstituționale și-ar putea dori să fi foat judecați, sau să fie judecați ca în sistemul de justiție din SUA, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger