AcasăNewsMartor la impuscaturile din coaforul de la Perla: "A inceput sa traga...

Martor la impuscaturile din coaforul de la Perla: „A inceput sa traga nebuneste!”

Sotul uneia dintre coafezele care lucra in unitatea de la complexul Perla, din centrul Capitalei, a relatat cele povestite de sotia sa – care iesise cu putin timp inainte de atac sa fumeze in spatele cladirii – ca atacatorul a intrat si „a inceput sa traga nebuneste, in cine apuca”.

Agresorul de la salonul de coafura din Capitala este angajat al Ministerului de Interne (MAI) si amenintase in mai multe randuri ca „se va intampla ceva urat”, dupa ce sotia lui, care lucra la aceasta unitate, i-a intenta actiune de divort. Potrivit sotului uneia dintre coafezele ce lucrau la salon, care a povestit la randul sau cele relatate de sotia sa, a declarat ca aceasta iesise la o tigara in spatele coforului cu doua minute inainte ca agresorul sa intre.

UPDATE Opt persoane impuscate cu arma cu glont, la coaforul de la Perla din Capitala

„Mi-a povestit ca a inceput sa traga nebuneste, in cine apuca”, a relatat martorul. El a spus ca stie de la sotia sa ca una dintre colegele ei, intentase divort barbatului, despre care femeia sustine ca este angajat al MAI. Potrivit martorului barbatul venise in mai multe raduri la coafor. „Tot venea si o tot ameninta ca se va intampla ceva urat”, a mai aratat martorul.

La fata locului a ajuns si adjunctul procurorului general Marius Iacob, seful Sectiei de urmarire penala si criminalistica, Valentin Selaru, precum si seful Politiei Romane, Liviu Popa. Opt persoane au fost impuscate cu arma cu glont, una decedand pe loc. A doua a decedat in pofida multiplelor manevrele de resuscitare. Persoanele care au decedat sunt femei cu varste aproximative de 20 si 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar tinta atacatorului.

Criminalistii s-au deplasat la locul unde s-a deschis focul intr-un coafor asupra persoanelor, de catre un politist, primele date indicand faptul ca acesta a reactionat din razbunare.[nggallery id=216]

author avatar
Ciprian Purice
749 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger