AcasăNewsMartor la accidentul lui Serban Huidu: "Mergea cu viteza foarte mare, a...

Martor la accidentul lui Serban Huidu: „Mergea cu viteza foarte mare, a avut peste 100 km/ora”

Loganul lovit de masina lui Huidu (foto: realitatea.net)

Un barbat care ar fi vazut cum s-a produs accidentul lui Huidu a declarat, la RealitateaTv, ca Serban conducea masina cu viteza foarte mare, in momentul in care a pierdut controlul volanului si a lovit Loganul la bordul caruia se aflau cele trei persoane care si-au pierdut viata.

Loganul lovit de masina lui Huidu (foto: realitatea.net)

„Eram in curte. (…) Huidu venea de la Predeal. (…) A intrat pe contrasens pe linia continua si a intrat direct in Logan si l-a intors cu roatele [sic!] in sus de doua ori. (…) intrebat daca-l doare ceva, (Huidu-n.r) a zis ca putin pieptul. Si-a scos copiii din masina, sotia si bona. S-a uitat la Loganul lovit”, sustine presupusul martor al accidentului in care a fost implicat Serban Huidu, duminica, pe DN1.

Potrivit declaratiilor barbatului care ar fi asistat la drama de pe DN1, Huidu nu ar fi avut lovituri la fata. „Nu era lovit la fata. Nu avea nimic. Statea cu capul in maini”, povesteste martorul.

De asemenea, barbatul sustine ca Huidu avea viteza foarte mare si ca a pierdut controlul masinii. „Viteza a fost foarte mare, a avut peste suta de kilometri, n-a incercat sa depaseasca, a pierdut controlul (masinii)”, a mai declarat martorul la accidentul lui Huidu.

Masina de teren condusa de Serban Huidu a intrat in coliziune cu un Logan, duminica in jurul pranzului. In urma ranilor provocate in acest accident, doua persoane au decedat pe loc. Cea de-a treia victima a murit luni, la Brasov. Alaturi de Serban, in masina se mai aflau sotia acestuia, Cristina Huidu, cei doi baieti ai cuplului, dar si bona celor mici.

944 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger