AcasăNewsMarti se deschide ChinaTown in Afumati

Marti se deschide ChinaTown in Afumati

Un cartier de tip Chinatown va fi inaugurat, pe 19 iulie, in comuna Afumati, situata la 16 kilometri de Bucuresti.

Chinezii vor avea de acum inainte propriul lor oras in Romania

Proiectul, 100 %  chinezesc va cuprinde pe o suprafata de peste 40 de hectare, 3.275 de spatii comerciale, 1.380 de depozite logistice, la care se mai adauga locuintecu specific chinezesc, cafenele, restaurante, cazinouri, banci sau gradinite.

Chinatown de Afumati este cel mai mare proiect de acest tip din Europa. Intreg proiectul este coordonat de un grup format din Pan Jidong, om de afaceri chinez prezent in Romania inca din 1992, Alexandru Ioan – Wang Yan, om de afaceri roman de nationalitate chineza si Shengfei Weng, dar are in spate nu mai putin de alti 16 investitori chinezi.

Complexul din Afumati nu este singurul de acest gen din Romania. Grupul Niro are si el un proiect similar, Chinatown de Colentina dar care este inca departe de a fi finalizat. De altfel cele doua proiecte se afla in litigiu la OSIM din cauza denumirii „Chinatown”, inregistrat pentru prima data de catre grupul Niro.

 

 

author avatar
eNational
3.428 afisari

3 COMENTARII

  1. Se poate vedea foarte bine din trenurile Bucuresti – Constanta si Bucuresti – Fetesti.
    Mie mi-a placut.

  2. bun venit mafiei chineze in romania! iar daca va duceti sa va angajati va dau niste salarii in bataie de joc si va exploateaza ca pe negrii pe plantatie! niste jegosi chinezii astia! investitori pe naiba! vindem tara oricui! romania e masina de spalat a tuturor mafiilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger