AcasăNewsMarsul curvelor, varianta 2017

Marsul curvelor, varianta 2017

Amber Rose si Blac Chyna, vedetele marsului tarfelor

Meseria asta, fie ea practicata de la facerea lumii, comporta niste riscuri mult mai aparte decat in alte bresle. Impresionata de diverse cazuri, starleta Amber Rose a initiat, din 2014, Marsul Curvelor, o manifestatie menita sa atraga atentia asupra „fetelor de consumatie”.

Amber Rose si Blac Chyna vedetele marsului tarfelor

Anul acesta, Amber s-a deghizat in „Capitanul Salveaza-o-tarfa”, un personaj care le vine damelor de consumatie in ajutor atunci cand ele au probleme. In sprijinul ei a venit si Blac Chyna, o alta starleta, vedeta a Instagramului si oarecum apropiata de clanul Kardashian.

Blac Chyna

Blac Chyna a ales o tinuta fix in ton cu evenimentul, ca doar se poarta puternic transparenta anul acesta. In principiu,  curvele cer sa fie abordate cu mai mult respect si isi clameaza dreptul la a li se recunoaste rolul pe care l-au avut in sprijinirea miscarii feministe, mai cu seama in America.  Bineinteles, majoritatea celor adunati ca spectatori la acest mars  au tinut cu tot dinadinsul sa se pozeze cu Amber si cu Blac, dar au filmat si zecile de fete, majoritatea topless, care si-au facut cunoscute revendicarile prin viu grai. Usor-usor, Marsul curvelor tinde sa devina o miscare simpatizata in mai toata America.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger