AcasăNewsMarius Nicoara si-a anuntat plecarea din PNL catre ALDE

Marius Nicoara si-a anuntat plecarea din PNL catre ALDE

Parlamentarul si-a oficializat, luni, decizia de a pleca din randurile partidului condus de Ludovic Orban, pentru a trece in tabara ALDE.

Marius Nicoara al treilea parlamentar care alege sa faca o astfel de mutare in ultimele zile, dupa senatorii Ion Popa si Daniel Zamfir, care au parasit Partidul National Liberal. „Decizia mea de a ma alatura ALDE nu inseamna o tradare a adevaratului Partid National Liberal si nici o abandonare a principiilor si valorilor liberale. Am ales sa ma alatur vechilor mei colegi liberali alaturi de care am refacut PNL acum 28 de ani”, a precizat politicianul clujean, intr-un comunicat.

Este, asadar, o noua pierdere pentru PNL, in contextul in care in doar cateva zile, mai exact pe 20 iunie, intentioneaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Dancila, demers pentru care partidul condus de Orban pierde, iata, sustinerea inca unui ales al neamului.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
312 afisari

1 COMENTARIU

  1. Opinați că PNL ar trebui să contese mandatele senatorilor, ca nereprezentative, prin părăsirea partidului și a mandatelor pentru care au fost aleși, conform programului politic din campania electorală ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger