AcasăNewsMarius Locic, la un pas de eliberarea conditionata

Marius Locic, la un pas de eliberarea conditionata

Omul de afaceri Marius Locic, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul in care a fost judecat pentru coruptie alaturi de senatorul Catalin Voicu, este la un pas de libertate dupa ce Judecatoria Gaesti i-a admis cererea de eliberare conditionata.

Marius Locic a executat doi ani si patru luni din pedeapsa de patru ani de inchisoare, iar judecatorii din Gaesti au aprobat eliberarea conditionata a afaceristului.

Numai ca decizia a fost contestata de DNA. Astfel, contestatia procurorilor se va judeca la Tribunalul Dambovita, care va da o decizie definitiva.

Pana atunci, Marius Locic ramane incarcerat la Penitenciarul Gaesti. In aprilie 2013, Locic a fost condamnat de instanta suprema la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul de coruptie in care a fost judecat alaturi de fostul senator Catalin Voicu, fostul judecator Florin Costiniu si omul de afaceri Costel Casuneanu.

Catalin Voicu a fost condamnat definitiv de instanta suprema, la sapte ani de inchisoare cu executare, iar fostul judecator Florin Costiniu, la patru ani de inchisoare cu suspendare, instanta stabilind un termen de incercare de noua ani. In cazul lui Costel Casuneanu, instanta a mentinut pedeapsa de patru ani de inchisoare cu suspendare, dar a majorat termenul de incercare la noua ani.

author avatar
National
963 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger