AcasăNewsMarius Iacob renunta la functia de procuror-sef adjunct la DNA

Marius Iacob renunta la functia de procuror-sef adjunct la DNA

Demisie la varful DNA-ului. Marius Iacob pleaca din functia in care fost numit in urma cu sase ani, in timpul in care Laura Codruta Kovesi conducea institutia.

Decizia luata de Iacob survine hotararii Instantei Supreme, luate in cursul zilei precedente, mai exact a avertismentului dat de ICCJ pentru savarsirea unei abateri disciplinare.

Mai exact, un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte a admis partial recursul declarat de Inspectia Judiciara fata de decizia luata, toamna trecuta, de Sectia pentru procurori in materie disciplinara de la CSM, in privinta reprezentarii DNA-ului in procesul cu Mihaiela Moraru, actiune legala pe care procuroarea a intentat-o dupa ce a fost revocata de la institutia ultim mentionata.

sursa foto: radioconstanta.ro

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger