AcasăNewsMarioara Zavoranu A CASTIGAT in instanta CEASUL lui CEAUSESCU si alte bijuterii!

Marioara Zavoranu A CASTIGAT in instanta CEASUL lui CEAUSESCU si alte bijuterii!

Dupa 31 de ani, justitia i-a facut Dreptate Marioarei Zavoranu, care a castigat un proces cu BNR, in care isi cerea inapoi bijuteriile confiscate de comunisti, intre care si un ceas purtat de Nicolae Ceausescu.

Marioara Zavoranu isi va putea primi inapoi colierele si cerceii de aur, precum si ceasul purtat de Ceausescu sau alte bijuterii la fel de valoroase, dupa ce BNR a pierdut procesul cu aceasta, anunta Romania TV.

Vedeta a castigat in instanta restituirea bijuteriilor confiscate de comunisti, in 1984, iar pana cand vor intra in posesia ei, nu mai este decat un  singur pas. Printre bijuteriile Marioarei se numara: o bratara formata din zale ovale alungite,  un inel de dama format din 7 sfere mobile, mai multe coliere, cateva pandantive, unul cu taur, unul cu Iisus, unul cu un automobil si doua cu grupa sanguina, perechi de cercei, un ceas barbatesc OMEGA Constelation Automatic, un ceas FELCA si un ceas de dama ANKER, conform informatiilor oferite de Tribunalul Bucuresti.

Decizia nu este una definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti. Doar dupa finalizarea recursului, Zavoranu va putea intra in posesia obiectelor pierdute cu 31 de ani in urma.

Mama Oanei se judeca de sapte ani cu BNR si cu Ministerul de Interne, ea solicitand magistratilor sa-i restituie bijuteriile din aur care i-au fost confiscate pe vremea cand era maritata cu Nelu Banicioiu. Acesta a fost anchetat penal si condamnat, iar in urma procesului, Marioara a ramas fara aurul care a intrat in patrimoniul statului.

author avatar
Alina Costache
796 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger