AcasăNewsMarioara Murarescu va fi inmormantata la Cernica. Ii puteti aduce un ultim...

Marioara Murarescu va fi inmormantata la Cernica. Ii puteti aduce un ultim omagiu la Biserica Doamna Oltea

Cunoscuta si apreciata realizatoare a emisiunii „Tezaur folcloric”, de la TVR, s-a stins dupa o lunga suferinta. Cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu celei care a fost Marioara Murarescu, o pot face, de sambata incepand, la Biserica Doamna Oltea din Capitala, unde va fi depus sicriul cu trupul neinsufletit al uneia dintre cele mai cunoscute personalitati de la Televiziunea Publica, din ultimele trei decenii.

De sambata la pranz, incepand, si pana duminica, persoanele care au urmarit programele realizate de Marioara Murarescu, cu si despre folclor, ii pot aprinde o lumanare la capatai si ii pot aduce o floare, la capela Bisericii Doamna Oltea.

Ca un semn de pretuire, colegii din TVR ii vor aduce, la randul lor, un ultim omagiu, chiar in sediul Televiziunii Publice, pe care Murarescu a slujit-o cu atata devotament, ani la rand, imprimand in memoria telespectatorilor un reper ce va ramane mereu asociat cu numele sau: emisiunea „Tezaur folcloric”. Luni, incepand cu ora 12, trupul neinsufletit al Marioarei Murarescu va fi depus in holul mare al Televiziunii Romane, potrivit realitatea.net. Cei care vor sa vina sa-si ia ramas bun de la realizatoarea emisiunilor dedicate traditiilor si muzicii populare autohtone sunt informati ca accesul in cladire se face, pana seara, la orele 19, prin intrarea din Calea Dorobantilor.

Marioara Murarescu va fi condusa pe ultimul sau drum marti. Inmormantarea va avea loc la Cimitirul Cernica, de langa Capitala. Vestea ca regretata realizatoare a „Tezaurului Folcloric” a murit, in noaptea de joi spre vineri, dupa o lunga si grea lupta cu o boala nemiloasa, i-a intristat cumplit atat pe artistii de muzica populara, cat si pe spectatorii si telespectatorii care i-au urmarit, de-a lungul anilor, productiile dedicate folclorului. Marioara Murarescu avea 66 de ani si lasa in urma sa un fiu indurerat, dar si un nepot, de care era foarte atasata.

Sursa foto: bzc.ro

926 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger