AcasăNewsMarioara Murarescu, internata din nou in spital! Cum se simte indragita realizatoare...

Marioara Murarescu, internata din nou in spital! Cum se simte indragita realizatoare TV!

Cunoscuta realizatoare a emisiunii „Tezaur folcloric”, de la Televiziunea Publica, este din nou in grija medicilor, de aceasta data in Bucuresti.

Marioara Murarescu este internata la Elias si se afla sub supravegherea medicilor, potrivit Click. Realizatoarea TV fusese externata, zilele trecute, de la Spitalul Judetean din Cluj, unde a fost ingrijita de specialisti vreme de doua luni. Murarescu a fost operata la coloana – unde i s-au descoperit mai multe formatiuni de natura canceroasa, iar in prezent se reface dupa interventia chirurgicala.

Chiar daca trece printr-o perioada delicata, iar organismul ii este slabit, Marioara Murarescu e increzatoare ca organismul sau se va intrema cat mai curand, pentru a putea parasi spitalul si a se intoarce in mijlocul familiei si a fi alaturi de nepotelul sau, pe care il iubeste foarte mult. „Am slabit mult, dar fata de cum m-am simtit cat am fost internata in spitalul de la Cluj e o diferenta mare. Ma simt binisor. Se poate, insa, mult mai bine”, a marturisit, pentru sursa citata, realizatoarea cunoscutei emisiuni dedicate folclorului, atat de  urmarita de telespectatorii care indragesc muzica populara.

Problemele de sanatate ale Marioarei Murarescu au inceput in urma cu patru ani, cand a descoperit ca are cancer la san. A luptat cu boala si a depasit momentul dureros. Din nefericire, insa, boala a revenit, iar realizatoarea TV a ajuns din nou in grija medicilor.

(foto: bihorstiri.ro)

306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger