AcasăNewsMario Iorgulescu, transferat în străinătate

Mario Iorgulescu, transferat în străinătate

Foto: Mario, fiul președintelui LPF, pe mâna medicilor din afara României

Răsturnare de situaţie în cazul lui Mario Iorgulescu! Tânărul a fost dus, în cele din urmă, la o clinică particulară din UE, acolo unde va fi tratat pentru leziunile pe care le-a suferit în urma accidentului pe care l-a provocat.

Foto: Mario, fiul președintelui LPF, pe mâna medicilor din afara RomânieiDoctorii susțin că deși au stabilit că Mario nu era trasportabil, familia a decis să fie tratat cel mai probabil în Italia. Pe de altă parte, mama lui Mario, Gabriela Iorgulescu, a scris un mesaj pe contul de socializare în care solicită ca fiul ei să fie lăsat să se facă bine. „Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte! Cu ultimele puteri, mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?”, a scris soția lui Gino Iorgulescu. În urmă cu două săptămâni, în timp ce se deplasa cu viteză pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, Mario Iorgulescu a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. Ca urmare a impactului, tânărul de 24 de ani a murit. A fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Mai mult, la testele efectualte de medici de la Elias s-a stabilit că Mario avea o concentrație de alcool în sânge de 1,96 și că a consumat în acea noapte și cocaină.

author avatar
Ramona Feraru
1.827 afisari

4 COMENTARII

  1. Fără cuvinte………cum se aplica legea in România, poți sa faci accident, sa 0mori, sa fii beat, drogat, dacă ai bani mulți te tratezi in străinătate și te pierzi in lume!

  2. Asta este justitia din statul de drept al Mutalakului.O mafie in frunte cu guvernatorul general al Coloniei.Totul se cumpara,mai ales libertatea,cu bani grei obtinuti de taticu in mod ,,cinstit”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger