AcasăNewsMario Iorgulescu, mandat de arestare

Mario Iorgulescu, mandat de arestare

Mario IorgulescuZi decisivă în procesul lui Mario Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în ziua în care magistrații trebuiau să pronunțe verdictul

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au cerut, ieri, judecătorilor ca Mario Iorgulescu să fie arestat preventiv  pentru omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mario IorgulescuSolicitarea a fost făcută în dosarul în care fiul lui Gino Iorgulescu este acuzat că a provocat un grav accident în Capitală, pe 8 septembrie 2019, în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit. În prezent, Iorgulescu Jr. este internat la o clinică din Italia, unde a fost transferat de la un institut de reabilitare psihiatrică, iar inițial a fost internat la o altă clinică de terapie intensivă. Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate iar de atunci activitățile de  investigație s-au făcut prin colaboarare cu procurorii italieni, în baza unui ordin european de anchetă. Oamenii legii au explicat că cererea de arestare preventivă vine în contextul în care acuzația de ucidere din culpă s-a schimbat în cea de omor pe baza unor noi probe.

author avatar
Ramona Feraru
248 afisari

2 COMENTARII

  1. DERBEDEUL ASTA v-A SCAPA CU O CONDAMNARE CU SUSPENDARE !!!,Dovada ca era drogat va face minuni !!!!!!!!!!!,cat despre bautura dovada va fi contestata ca proba nesemnificativa rezultatul eronat din motive de recoltare or prelucrare a probei in mod defectuos.
    Cat priveste faptul ca-i dat disparut derbedeul este clar ca i s-a spus -dispari pana la prescriptia vinovatiei.Bani are masa si tacsu destui sa-l tina pe oriunde.

  2. La beciu domnesc e mai rece ca la italieni dar iesi mai drept.Urmeaza Nuti cu Bica din Costa Rica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger