AcasăNewsMario Iorgulescu, în stare gravă

Mario Iorgulescu, în stare gravă

O mașină de peste 300.000 de euro l-a băgat în spital pe fiul lui Gino Iorgulescu

Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, se află încă la Terapie Intensivă sub atentă supraveghere medicală. Fiul şefului LPF este în comă, în stare gravă, dar stabilă, intubat, conform ultimelor anunțuri ale cadrelor medicale de la spitalul Elias.

O mașină de peste 300000 de euro l a băgat în spital pe fiul lui Gino Iorgulescu

Tânărul a fost implicat într-un accident grav, în urma căruia a ajuns cu hemoragie internă la spital. Mario se pare că a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autovehicul, provocând moartea șoferului care circula regulamentar. Victima accindetului produs de Mario, Dany Vicol, avea tot 24 de ani și se ducea acasă când mașina în care se afla a fost lovită de bolidul condus de Iorgulescu. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă, a murit pe loc. Mario Iorgulescu, în vârstă de 24 de ani, provine dintr-o familie care are o avere considerabilă. Până în urmă cu câțiva ani, Gino Iorgulescu avea alături de bunul său prieten Cosmin Olăroiu un lanț de restaurante din București. Ulterior, Olăroiu și Iorgulescu ar fi cedat acțiunile soției lui Gino, Gabriela, care a preluat controlul acestei afaceri.

author avatar
Ramona Feraru
808 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu masina ( fie si de 300.000 de Euro)l-a bagat in spital.L-a bagat prostia si infatuarea lui .

  2. Pai acu s-a oprit la 240km h, cu cat trebuia sa circule prostănacu prin oras, in conditiile in care cei mai buni piloti de raliu din lume isi pierd periodic viata din cauza vitezi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger