AcasăNewsMario Iorgulescu cheltuia ”fără număr” pentru droguri

Mario Iorgulescu cheltuia ”fără număr” pentru droguri

Condamnat la aproape 16 ani de închisoare, Mario Iorgulescu ar putea să nu stea nici măcar o secundă după gratii. Motivul?

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF era în atenția anchetatorilor antidrog de mai mult timp. Acesta a fost interceptat de mai multe ori în discuții cu cei care în aduceau drogurile. Anchetatorii, însă, nu s-au grăbit să ia măsuri încercând să afle care este rețeaua. Fiul lui Gino Iorgulescu, a provocat un accident îngrozitor, în urma căruia un tânăr a fost ucis. Mario, de 24 de ani, se află acum într-o stare gravă la Sitalul Elias.

Fiul președintelui LPF dădea 300 de euro pe zi pe cocaină

Oamenii legii suțin că fiul liderului LPF a post  înregistrat în mai multe rânduri și că acesta cheltuia o sumă impresionantă pe drogurile pe care și le procura. „Ne-a apărut pe interceptări, atunci când urmăream traficanții de droguri. Se învârte în lumea oamenilor cu bani din București și îl cunoșteam. Din ce a reieșit pe înregistrări, acesta consuma și 3, 4 grame pe zi și numai cocaină. Marfa nu este însă una de calitate. Dacă drogul care ajunge în România, sub formă de cărămidă, are o concentrație de aproape 90 la sută, pe piață, și implicit și la el, ajunge undeva între 8 și 30 la sută. Traficanții ”îndoaie” drogul cu paracetamol și alte medicamente, pentru a obține o cantitate mult mai mare. de exemplu, dintr-un kilogram, ei fac trei. Și prețul e undeva între 50 și 100 de euro pe gram”, au dezvăluit surse judiciare. De aici ar rezulta că fiul președintelui LPF cheltuia aproximativ 300 de euro pe zi pentru cocaină. Adică 9.000 de euro pe lună. Rănit și el în urma accidentului, Mario Iorgulescu se zbate acum între viață și moarte. Potrivit ultimelor informații, starea tânărului s-a agravat, iar medicii fac eforturi să-i salveze viața. El este în continuare intubat și ventilat mecanic. În urma accidentului, Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

author avatar
Ramona Feraru
959 afisari

4 COMENTARII

  1. Conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate sau drogat ar trebui sa fie sanctionata ca infractiune cu intentie indirecta si nu din culpa.Cand te sui la volan esti constient si accepti faptul ca poti sa faci un accident cu victime.Nu poate fi culpa ca te sui la volan beat…

  2. Oamenii legii….nu fac nimic sa-i prinda pe traficanti-este un fapt! Le-a aparut pe interceptari dar nu au facut nimic sa-i prinda! Daca iși faceau treaba prokurorii ,militienii și DIICOT, beizadeaua nu ar fi avut de la cine sa cumpere droguri,nu s-ar fi drogat și nu ar fi omorit un om! Pt. ROMÂNIA ne trebuie un presdinte ca DUTERTE al statului Filipine! Dar daca se poate sa nu faca nimic si sa ia o roaba de bani nu e mai bine?? Trai neneaca!

  3. Preventia
    Mie nu-mi place sa conduc. Dar oricat de preventiv ai conduce poti fi si campion de raliu, daca vine un drogat cu 200 km pe ora iti ia filmul pe Pamant si te trimite la Regizor… Uite in Sua se fac teste antidrog si esti dat afara de la munca daca esti pozitiv.
    Tre gandita o lege si la noi. In circulatie pt alcool esti suspendat, ti se ia carnetul,. La drog ar trebui asa 100 Ron amenda pt prima data, 1000 roni a doua oara si suspendarea 6 luni a carnetului,munca in favoarea societatii 1 an si suspendarea carnetului pe viata a 3 oara + consiliere dezintoxicare obligatorie autoritatea sa instiinteze institutia unde lucrezi.
    Nici eu nu sunt fericit ca pieton sunt in acelasi aluat cu soferii.Profesionistii nu prea au razbatere ca multi din ei conduc gabarit si sunt salvati.

    Lupta
    E greu. Trebuie trecuti producatorii la organizatii teroriste. Nu e mare diferenta. De exemplu in Mexic sunt sute de Dinca ce taie impusca si tortureaza in numele zapezii, apoi sunt aruncati in sute de gropi comune. O lupta ar fi satelitul si napalmul. Satelitul spectral diferentiaza culturile. Poti afla ce planta e mac ca e rosie ce planta e coka ca verde aprins, poti afla ce e canabis ca e galbena la maturitate ca inul. Acum 75 de ani la atacul capitalei Tokio, americanii au omorat mai multi japonezi ca cele 2 bombe atomice folosind cateva zeci de bombe incendiare un amestec de combustibil. Japonezii traditionalisti aveau casele facute din amestec trestie lemn hartie. A luat foc toata capitala. In Vietnam armata Vietcong se ascundea in tuneluri sub pamant si nu functiona incendiara. Atunci au inventat un amstec de combustibil sub mare presiune si fosfor atunci ardea tot ce se stropea pe o distanta de 100 m.E astfel de bombe probabil dupa 40 de ani au suferit modernizari ce pot starpi culturi intregi in Mexic, Columbia Honduras etc. Tona de cocaina aia din Constanta esuata ca a vrut Dumnezeu , pai aia trebuie sa ai Baragan intreg s-o produci filiere extrem de organizate sa strabata Atlanticul, Mediterana, Marea Neagra… Producatorii au folosit in Sua drone, submarine, tuneluri…
    Pt asta ne trebuie alta armata alta politie in Romania in Sua in Ue.

    Instiintarea
    E bine bagat o ora pe saptamana in scoli. E bine ca un copil sa stie ca drogul e prietenos doar peima data apoi te omoara in 1 cel mult 2 ani. E bine sa fie invatat sa refuze sa nu creada ca e impartit pe etnobotanice sau usoare se scurg spre cele mai tari in risipa vietii.
    La fel invatati sa parasca atunci cand vede in club mare ca cineva prizeaza. Poate salva vieti. Cu conditia unei politii antidrog moderne legi si urgente adevarate cu protectia martorilor. Drogul iata omoara sub toate formele.Lupta e grea se da in toti si in toate tarile. Orice copil poate fi tentat ca nu are discernamant apoi traficantul il legumifica. Devone planta pana moare. Drogul inhiba creierul.
    In rest sanatate si noroc pe strada.

  4. La drogurile de sinteza obtinute in laborator e alta lupta. Acolo trebuie si test de sange asemanator testului antidoping. Acolo e si mai simplu pui analiza spectrala prin soft pe camere de supraveghere. Omul e rotofel si rosu deosebit de amuzant. Daca nu e beat pe saliva si urina nu da alcool si nici drog e pe test de sange o sa dea sigur ceva. Lupta e la fel de grea ca narcomanii descopera periodic droguri ce se disimuleaza sau ies repede prin urina sau nu apar in rasuflare si saliva si atunci trebuie sa adaptezi mereu reactiile chimice pt a depista testul pozitiv. Drogul sintetic te omoara instant deoarece pastila nu e produsa sub control de fiece data precum isi boteaza narcomanul liniuta la vena. Din cauza asta cocaina e mai prietenoasa caci te lasa in viata chiar si 2 ani dupa p larga dependenta,caci am uitat sa evidentiez dependenta creierului de drog dupa placerea indusa creierului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger