AcasăNewsMarine Le Pen: Germania vrea sclavi!

Marine Le Pen: Germania vrea sclavi!

Marine Le Pen nu este de acord cu pozitia Gemaniei

Liderul extremei drepte franceze, Marine Le Pen, sustine ca motivul pentru care Germania accepta imigranti este ca vrea sa scada nivelul salariilor si sa-i angajeze pe refugiati ca „sclavi” pe bani putini. Coalitia condusa de cancelarul Angela Merkel a alocat sase miliarde de euro pentru managementul crizei imigrantilor.

Marine Le Pen nu este de acord cu pozitia Gemaniei

Marine Le Pen a atacat dur pozitia Angelei Merkel in problema refugiatilor sirieni. „Germania se gandeste ca populatia sa este muribunda si incearca sa reduca salariile, continuand sa recruteze sclavi prin intermediul imigratiei in masa”, a declarat Marine Le Pen. Imigratia este o problema devenita deja presanta si in Franta, iar un sondaj publicat recent releva ca francezii nu vor sa auda de o eventuala suspendare a legislatiei privind imigratia si nici nu sunt de acord cu relaxarea reglementarilor privind acordarea statului de refugiat. „Germania vrea sa ne conduca economia si sa ne oblige sa primim sute de mii de azilanti”, a avertizat Marine Le Pen.

Sase miliarde de euro pentru refugiati

Angela Merkel aloca bani pentru refugiati

Insensibila parca la piscaturile administrate de Marine Le Pen, coalitia condusa de Angela Merkel a aprobat, ieri, un pachet de masuri in valoare de sase miliarde de euro, destinat managementului crizei imigrantilor. Conform presei germane, desi suma pare mare, ea ar trebui privita in contextul in care doar duminica, granitele Germaniei au fost  trecute de nu mai putin de 20.000 de refugiati sirieni. Pachetul de sprijin prevede suplimentarea bugetului federal pe 2016 cu trei miliarde de euro si alocarea altor trei miliarde de euro catre landuri.

author avatar
Tudor Borcea
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger