AcasăMarina Voica a facut “lumanarea” in direct la televizor

Marina Voica a facut “lumanarea” in direct la televizor

Marina Voica are 77 de ani insa are o conditie fizica demna de invidiat. Cantareata a facut o demonstratie de zile mari in direct, intr-o emisiune televizata.

Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, indragita cantareata Marina Voica a vrut sa demonstreze ca inca are o conditie fizica ce ii permite sa faca gimnastica chiar daca are o varsta destul de inaintata. In emisiunea de luni seara, Maruta a vut o invitata din Germania, care la varsta de 88 de ani, inca mai poate executa impecabil exercitii la barna, sol si paralele. Daca nemtoaica i-a lasat pe toti fara cuvinte dupa ce a executat exercitiile la paralele, Marina Voica a vrut si ea sa demonstreze ca inca mai poate sa execute exercitii la sol.

“Eu am fost gimnasta de categoria a doua si inca mi-am pastrat exercitiile si regimul. Sa stii ca, probabil veti rade, dar eu stau de atatia ani la Breaza. Si cred ca asta este secretul: sa stai la ses mai mult timp. E aerul umed, e frumos, te simt revigorat. Ma credeti ca la inceput eu dormeam neintoarsa, stateam doar cu fata in sus ca simteam ca ma sufoc?”, a explicat cantareata la Pro TV.

author avatar
Andra Nesu
1.389 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri