AcasăNewsMarina Porosenko i-a fermecat pe ucraineni

Marina Porosenko i-a fermecat pe ucraineni

Pentru prima data in istoria recenta, ucrainenii au o Prima doamna de mare clasa, cu o atitudine rezervata fata de politica si cu o prezenta eleganta, foarte occidentala, scrie Huffington Post.

Marina, o Prima doamna ideala pentru ucraineni

Marina Porosenko i-a cucerit definitiv pe ucraineni. Medic cardiolog la baza, si mama a patru copii, ea este casatorita cu Regele ciocolatei de mai bine de 30 de ani. Huffington Post scrie ca, la 52 de ani, Marina a mers cu sotul sau oriunde campania electorala a cerut-o si s-a dovedit a juca un rol foarte important in ochii electoratului ucrainean.

Marina, atuul din maneca noului presedinte al Ucrainei

Svelta si stilata, cu o atitudine decupata din revistele occidentale, Marina Porosenko este exact opusul sotiei fostului presedinte Victor Ianukovici, Ludmila. Aceasta a reusit sa stranga o lunga serie de gafe politice si avea o atitudine mult prea aroganta pentru rolul detinut. Astfel,  in stilul intoxicarilor de tip sovietic, Ludmila a afirmat de mai multe ori ca participantii la “revolutia portocalie”, clar pro-occidentala, au mancat… portocale indesate cu droguri. De altfel, ulterior, s-a aflat ca Victor Ianukovici alesese deja sa traiasca cu alta femeie.

“Femeile fac ca Ucraina sa fie invincibila!”

“Sunt bucuros ca o femeie atat de frumoasa si de modesta va reprezenta Ucraina in vizitele presedintelui in strainatate”, a declarat patronul unei cafenele din Kiev reporterilor Huffington Post. De altfel, un deputat ucrainean, dar si foate cunoscut blogger, Oleksii Goncearenko, nu o data  a scris despre “factorul Marina”. “Factor” care a completat foarte bine imaginea si parerile actualului presedinte. “Ea reprezinta femeia ucraineana, de o bunatate infinita si o frumusete deosebita.  O tara care are astfel de femei este invincibila!”, a postat renumitul blogger. Cele mai multe dintre reportajele unde apare Marina, aceasta poate fi vazuta vizitand expozitii, in bucatarie cu copiii sau cu capul acoperit in diverse biserici.

author avatar
Tudor Borcea
952 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger