AcasăNewsMaricel Pacuraru si Mihai Toader, cate patru ani de inchisoare cu executare

Maricel Pacuraru si Mihai Toader, cate patru ani de inchisoare cu executare

Maricel Pacuraru si Mihai Toader au fost judecati pentru prejudicierea Postei Romane cu peste patru milioane de euro

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, ieri, pe Maricel Pacuraru si pe fostul director al Postei Romane Mihail Toader la cate patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul privind politele de asigurare pentru angajati, in care prejudiciul este de peste patru milioane de euro.

Maricel Pacuraru (foto) si Mihai Toader au fost judecati pentru prejudicierea Postei Romane cu peste patru milioane de euro

Omul de afaceri Maricel Pacuraru a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare, pentru spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu, dupa ce Tribunalul Bucuresti il condamnase la opt ani de inchisoare. Si pedeapsa fostului director al Companiei Nationale Posta Romana Mihail Toader a fost redusa la Curtea de Apel Bucuresti de la sase ani la patru ani, pentru acuzatia de abuz in serviciu contra intereselor publice.

Mihai Toader

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, persoanele condamnate urmand sa fie incarcerate. Pe latura civila, instanta i-a obligat pe cei doi, precum si pe ceilalti sase inculpati din acelasi dosar,  sa restituie Postei Romane suma de 14,3 milioane de lei, la care va fi adaugata dobanda calculata pana la plata efectiva a datoriei.

author avatar
National
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger