AcasăNewsMariana Campeanu: Pensiile marite vor fi platite retroactiv, daca promulgarea bugetulului intarzie

Mariana Campeanu: Pensiile marite vor fi platite retroactiv, daca promulgarea bugetulului intarzie

Mariana Campeanu s-a inselat cand a crezut ca da gata PSD-ul daca ameninta cu demisia

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, are vesti imbucuratoare pentru pensionari. Daca promulgarea bugetulului pentru anul viitor va fi intarziata, majorarea pensiilor cu 3,75 la suta va fi acordata retroactiv.

Mariana Campeanu ii asigura pe pensionari ca isi vor primi banii, chiar daca promulgarea bugetului va intarzia. „Daca nu vom avea un buget promulgat pentru luna ianuarie, in luna urmatoare promulgarii bugetului vor primi toţi banii pe cate luni o sa fie nevoie, in funcţie de data la care va fi promulgat bugetul. In bloc, pentru ca banii sunt prevazuţi a fi acordaţi din luna ianuarie”, promite Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, potrivit Romania TV.

Referitor la  egalizarea varstei de pensionare la femei si barbaţi, Mariana Campeanu a declarat ca legea poate suferi modificari pana in 2035. „Am aici legea pensiilor unde scrie foarte clar ca pana in 2030 femeile vor iesi la pensie la 63 de ani. Pana in 2030 aceasta lege se poate schimba de o mie de ori”, a mai spus Mariana Campeanu, potrivit sursei citate.

author avatar
Andra Nesu
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger