AcasăNewsMarian Vanghelie, scandal monstru pe treptele Curții de Apel. La cine a...

Marian Vanghelie, scandal monstru pe treptele Curții de Apel. La cine a sărit la bătaie – VIDEO

marian vanghelieMarian Vanghelie, scandal monstru pe treptele Curții de Apel. S-a lăsat cu bătaie! Scene halucinante - VIDEO

Scene incredibile pe scările Curțile de Apel din București. Unul din personajele principale este Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, care l-a înjurat, scuipat și lovit pe protestatarul Marian Ceaușescu.

Se pare că cel care a deschis conflictul a fost chiar Marian Ceaușescu. „A sosit domnul Vanghelie la primul termen. Ați venit la școală, la apel? Dvs. aveți un apel pentru o condamnare!”, l-a întâmpinat protestatarul pe Marian Vanghelie. Acesta din urmă a reactionat violent, lovindu-i telefonul: „Pleacă de aici că te bat”. Acesta a fost momentul în care protestatarul a reacționat: „Băă, pușcăriașule! Stai cuminte, pușcăriașule! Dă banii înapoi pe care i-ai furat”.

Fostul primar s-a enervat mai tare și l-a lovit, scuipându-l și înjurându-l ca un birjar. Imaginile difuzate în direct pe rețelele de socializare ale activistului Marian Ceaușescu au surprins ploaia de înjurături, dar și agresiuni fizice și scuipături de pe treptele Curții de Apel București.

Circul a continuat și după ce Vanghelie a intrat pe ușile Instituției.

Marian Vanghelie și-a cerut scuze, în direct, la televizor

Marian Vanghelie a oferit o primă reacție după scandalul cu protestatarul Marian Ceaușescu de azi dimineață din fața Curții de Apel, catalogând gestul acestuia de a-l filma ca fiind „inadmisibil”.

„Este inadmisibil ce se întâmplă, acest individ urmărește politicieni, se duce la ei acasă și își permite să facă ce vrea. M-a filmat, a venit pe la spate, mi-a dat un picior și atunci m-am întors și am luat atitudine. Care este soluția când cineva te lovește pe la spate. Nu era niciun polițist, decât înăuntru, este inadmisibil așa ceva! O să depun plângere penală pe numele acestui individ. Îmi cer scuze, era dimineață și nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul, nu este normal ce am făcut, dar și Dumnezeu iartă”, a spus Marian Vanghelie la Antena3.

author avatar
Andreea Vlad
1.488 afisari

7 COMENTARII

  1. La National scrie sub pseudonim chiar marian ceaușescu !!! Bă ești nebun??

  2. Ziarică de kăkat ce presteza la presa de kăkat. N-avem treabă să-l apărăm pe Vanghelie dar scandalul l-a început limbricul ăla diliu de MC, Vanghelie s-a apărat. Dilimache MC urla ca un apucat, nu Vanghelie. Numai ştoarfe în presa de kăkat.

  3. Sunt foarte curios cine il anunta pe Marian Ceausescu cine urmeaza sa fie audiat ! Vad ca sunt continuate practicile cand „pe surse ” , o parte a presei si televiziunilor aflau cand era chemat cineva ( in special de la PSD ) la DNA ! Cand a fost chemata d-na Iohanis ( noaptea ) la audieri nu a fost nimeni anuntat . Asta este JUSTITIA INDEPENDENTA !

  4. Acest Ceausescu este bolnav psihic.. trebuie unu sa ii rupa picioarele si sa il bage in carucior pe viata.. gunoiul asta platit de securisti sa latre la lume pe strada

  5. Nu înțeleg cine îl ghidonează pe acest individ. Este la curent cu toți adversarii protectorilor lui, unde se duc și ce fac. Din ce trăiește acest individ, care este veșnic cu lozincile în gură, dar nu suflă o vorbă despre matrapazlâcurile liberalilor și useriștilor. Cine îl protejează, îi dă de mâncare și pileală? Chiar nu are nimeni ac de cojocul lui? El jignește președintele CCR, el agresează un parlamentar în Parcul Izvor, el atacă ministerul justiției cu vopsea, el este tot timpul pe treptele tribunalului când este vorba despre PeeeSeeeDeee, el făcea mici în Piața Victoriei, unde se mutase cu cușcubeta, până l-au alungat niște jandarmi care și-au luat inima în dinți să intervină, atunci fiind timorați, acum fiind foarte forțoși, dau amenzi cu duiumul, chiar dacă sunt ilegale. Reușește cineva să-i închidă gura acestui Ceaușescu? Nu de alta, dar numele lui ne amintește de un personaj de tristă amintire.

    • Nicolae Ceausescu e de tristă amintire? Dar scursurile care l-au (i-au) asasinat, în ziua de Crăciun si din cauza cārora România a ajuns un balamuc si prostituata Europei. Ai amintiri sublime de 31 de ani încoace, da? Ai început bine comentariul si l-ai sfîrşit lamentabil. Tot de ăia care au făcut, totuşi, si ceva bun pentru țara asta, ne batem joc. Nu ne mai trezim. De-aia ne tot bate Dumnezeu.

  6. Nu te enerva… Sunt mai multi politruci in România decât erau pe vremea cizmarului. Mulți, imbecili sau trădători.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger