AcasăNewsMarian Vanghelie, primarul Sectorului 5, retinut de procurorii DNA

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, retinut de procurorii DNA

sursa foto: captura Romania TV

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis, joi seara, sa-l retina pentru 24 de ore pe Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5.

sursa foto: captura Romania TV

Decizia a fost luata, dupa ce procurorii DNA i-au perchezitionat casa si biroul de la sediul Primariei timp de mai multe ore.

Primarul Sectorului 5 este acuzat de luare de mita si de abuz in serviciu. Conform oamenilor legii, Vanghelie primea mita prin intermediul unor societati comerciale controlate de el, de soferul sau, de varul sau sau de iubita sa, Oana Niculescu Mizil.

De altfel, in acelasi dosar au mai fost retinute alte patru persoane, iar Oana Niculescu Mizil, insarcinata in patru luni, a fost pusa si ea sub urmarire penala.

In momentul in care a fost ridicat de mascati si dus in catuse la Arestul Central al Politiei Capitalei, Marian Vanghelie a precizat ca „traim in tara denunturilor”.

Conform avocatului sau, Vanghelie si-a rezervat dreptul de a nu spune nimic procurorilor, pana nu cerceteaza in amanunt dosarul, dar se asteapta, ca in mai toate procedurile de acest fel, sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

author avatar
eNational
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger