AcasăNewsMarian Vanghelie: "Primarii traseisti sa-si piarda mandatul"

Marian Vanghelie: „Primarii traseisti sa-si piarda mandatul”

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a participat duminica, la Romexpo, la lansarea platformei politice „Romania noastra”, formatiune infiintata de el si de Mircea Geoana si care se vrea a fi o alternativa la Partidul Social Democrat.

Cu aceasta ocazie, Vanghelie i-a atacat dur pe fostii sai colegi din PSD si a precizat ca „Victor Ponta si Gabriel Oprea (n.r. – premierul si vicepremierul Romaniei) au facut presiuni ca mai multi parlamentari sa nu participe astazi (n.r. – duminica) la actiunea noastra”.

In plus, Vanghelie a anuntat ca militeaza impotriva primarilor care au ajuns in PSD gratie Ordonantei 55, ordonantei care favoriza, practic, traseismul politic.

„Primarii care au migrat pe baza Ordonantei 55 trebuie sa-si piarda mandatul”, a declarat Marian Vanghelie.

Fostul lider PSD sustine schimbarea Codului Muncii, „pentru ca tinerii cu studii superioare sa nu mai fie platiti cu salarii mizerabile ca si muncitori necalificati”, si ca este gata sa candideze pentru sefia primariei Sectorului 5 din postura de candidat independent.

„Am promis de cativa ani ca modificam acest Cod al Muncii, care a generat ca romanii cu studii sa fie platiti cu sume derizorii, ca muncitorii necalificati. Sa schimbam Codul Muncii, ca acestia să ia dublul salariului minim pe economie.

Trebuie sa intelegeti ca eliminarea din PSD nu ma face sa-mi fie teama. Am mai castigat o data primaria Sectorului 5 ca si candidat independent, o pot face din nou”, a fost mesajul transmis de Marian Vanghelie.

author avatar
Cristi Ionita
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger