AcasăNewsMarian Vanghelie, in fata magistratilor: "Sunt natural ca branza de oaie"

Marian Vanghelie, in fata magistratilor: „Sunt natural ca branza de oaie”

Marian Vanghelie, primarul suspendat de la Sectorul 5, a fost audiat, joi, de procurorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Vanghelie se afla de mai bine de patru luni in arest preventiv, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni, respectiv ca a atribuit contract pe bani publici cu dedicatie, incasand spagi totale de zeci de milioane de euro.

Vanghelie a depus o noua cerere de eliberare si a incercat sa-i impresioneze pe magistrati cu un show de zile mari.

Printre altele, primarul suspendat de la Sectorul 5 le-a transmis magistratilor ca „poate arat bine pe dinafara, dar pe dinauntru sigur nu sunt bine. Impuneti-mi toate interdictiile, dar lasati-ma sa ma duc la familia mea”.

Vanghelie a mai spus ca „sunt multe povesti in dosarul meu si trebuie sa fiu lasat liber pentru a ma apara cum se cuvine. Pentru a ma putea ocupa de acest dosar. Cred in Dumnezeu si cred in dumneavoastra. Vreau sa va sensibilizez prin atitudinea si va asigur ca sunt natural ca branza de oaie cand spun toate acestea”.

Conform procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie, Vanghelie este acuzat de cate noua infractiuni de luare de mita si de abuz in serviciu si de sapte infractiuni de spalare de bani.

author avatar
Cristi Ionita
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger