AcasăNewsMarian Vanghelie face lamuriri importante in legatura cu dosarul in care a...

Marian Vanghelie face lamuriri importante in legatura cu dosarul in care a fost arestat

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Totusi, ca si in cazul Elenei Udrea, Vanghelie si-a „angajat” o echipa de comunicare ce il ajuta sa tina legatura cu sustinatorii sai prin intermediul unui celebru site de socializare.

Iar sambata seara, Vanghelie a oferit cateva lamuriri in legatura cu dosarul sau si cu informatiile aparute in ultima vreme. Printre altele, primarul de la Sectorul 5 a afirmat ca „nu am dat bani sau alte foloase drept mita oamenilor din presa, cu atat mai putin lui Rares Bogdan, un jurnalist pe care il consider un adevarat profesionist si care imi este si amic. Nu as fi periclitat relatia de amicitie si respect pe care o am cu el, in acest fel”.

Vanghelie il acuza pe afaceristul Sebastian Ghita pentru informatiile aparute in presa. „Discreditarea lui Rares Bogdan, ca jurnalist si ca cetatean, provine de la faptul ca a fost printre putinii jurnalisti care a ales sa arate adevarul despre Ponta si relatia lui mafiota cu Ghita. Romania TV incearca, prin declaratii marsare si mincinoase, sa acopere infractiunile patronului Sebastian Ghita”, sustine Marian Vanghelie.

In legatura cu aparitia numelui presedintelui Klaus Iohannis in dosarul sau, Vanghelie sustine ca „este o alta minciuna a postului de televiziune Romania TV, post care, prin prezentarea de informatii trunchiate, cauta sa-l discrediteze pe jurnalistul Rares Bogdan, dar si pe insusi presedintele Romaniei. O cunosc pe doamna implicata in dosar de peste 20 de ani si ca fiind o doamna cinstita. Am asigurat-o de tot sprijinul meu si anume ca incerc sa trimit memoriul ei cu privire la aceste abuzuri catre Presedintele Romaniei, prin intermediul unui consilier de-al dumnealui. Fara legatura cu aceasta, i-am spus doamnei ca il voi ruga pe Rares Bogdan, ca fiind un profesionist al presei cu mare notorietate, dar si amicul meu, sa o ajute pe femeie, mediatizand cazul ei”.

Nu in ultimul rand, Vanghelie a tinut sa precizeze ca nu are actiuni la Hotel Bulevard, din Predeal, si la Premier Palace Hotel, din Bucuresti. De asemenea, primarul de la Sectorul 5 a afirmat ca nu detine informatii in legatura cu contractele semnate de denuntatorul sau, Marin Dumitru, si reprezentantii mai multor posturi de televiziune.

author avatar
Cristi Ionita
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger