AcasăNewsMarian Vanghelie, audiat la Curtea de Apel. Primarul a facut show!

Marian Vanghelie, audiat la Curtea de Apel. Primarul a facut show!

Aflat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a incasat spagi totale de peste 90 de milioane de euro, Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, a fost audiat, joi, la Curtea de Apel Bucuresti.

Vanghelie sustine ca este nevinovat si a solicitat eliberarea sub control, iar magistratii urmeaza sa decida daca il vor lasa pe acesta liber sau nu.

Ca de obicei, Vanghelie a facut show in fata magistratilor, tinand un discurs plin, evident, de greseli gramaticale. Primarul suspendat de la Sectorul 5 a spus, printre altele, ca „am inteles ca oamenii inteleg exact ce se intampla” sau ca „sunt lucruri care e foarte greu de intamplat”.

Vanghelie a tinut sa-i asigure pe magistrati ca nu are intentii de a fugi din tara si sa se lauda ca nu a facut denunturi pentru a-si face viata mai usoara.

In schimb, primarul suspendat de la Sectorul 5 i-a atacat in termeni duri, si intr-un stil inconfundabil, pe cei care au facut denunturi impotriva sa.

„Actualii denuntatori se chemau, pe vremuri, praduitori sau informatori. Era cea mai nenorocita spetie umana. Asa o considerau cei care erau in bulevard. Astazi i-am ridicat la nivel de rang de stat. O sa ajungem ca jumate din Romanie sa devina denuntatorii ceilante jumatati si sa ii arestam pe ceilanti”.

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger