AcasăNewsMarian Sarbu promite mariri de salarii in an electoral

Marian Sarbu promite mariri de salarii in an electoral

Fostul ministru al Muncii promite cresteri salariale, in ciuda prognozelor negative ale lui Jeffrey Frank

In ciuda faptului ca Jeffrey Franks, reprezentantul FMI pentru Romania a anuntat clar ca o eventuala cresterea a salariilor in sectorul bugetar nu va fi posibila mai devreme de 2013, presedintele UNPR, Marian Sarbu afirma ca acestea ar putea creste cu 15 % in 2012.

Fostul ministru al Muncii promite cresteri salariale, in ciuda prognozelor negative ale lui Jeffrey Frank

Evident, declaratia fostului ministrul al Muncii este una politica de vreme ce anul viitor va fi unul electoral. Intrebat unde va gasi Guvernul bani pentru majorarile salariilor bugetarilor, Marian Sarbu a spus ca principala sursa va fi cresterea economica din 2011 si 2012. E vorba de cresterea aceasta din anul 2011.

Sunt doua trimestre de crestere, al treilea trimestru e destul de probabil ca va fi tot cu o crestere economica. Pe de alta parte, anul 2012 este prognozat cu o crestere economica intre 3,5% si 4%. Deci aceasta este baza economica pe fondul careia se va putea face o astfel de majorare„, a explicat liderul UNPR. Cu toate acestea, Sarbu mai spune ca toate aceste calcule ar putea ramane doar „pe hartie”, in cazul in care apare o noua criza economica.

 

author avatar
Adelina Ionicel
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger