AcasăNewsMarian Oprișan, vicepreședintele CJ Vrancea, și-a cumpărat bolid de aproape 200.000 de...

Marian Oprișan, vicepreședintele CJ Vrancea, și-a cumpărat bolid de aproape 200.000 de euro

marian oprisanMarian Oprișan, vicepreședintele CJ Vrancea, și-a cumpărat bolid de aproape 200.000 de euro - FOTO cu interior de lux

Marian Oprișan, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, a apărut în aceste zile la volanul unei mașini de lux. Este vorba despre un Mercedes Maybach GLS, o mașină foarte scumpă și foarte puternică.

Politicianul a trecut-o și în declarația de avere, fără să specifice prețul de achiziție. Mercedes Maybach GLS este un model de top al nemților de la Mercedes, prețul de catalog al unui astfel de exemplar fiind de circa 188.000 de euro.

Oprișan a înmatriculat noul bolid cu un număr specific, păstrat de la limuzina Audi A8, pe care a vândut-o în acest an.

foto: vrancea24.ro

Adoră mașinile scumpe

Potrivit declarației sale de avere, Marian Oprișan a încasat în 2020 venituri doar de la Consiliul Județean Vrancea. El nu are acțiuni la companii și nici nu înasează venituri din chirii sau arende. În schimb, Oprișan are plasamente la mai multe bănci (în valoare totală de circa 400.000 de lei) și împrumuturi acordate unor persoane fizice în valoare de circa 135.000 de lei.

Este binecunoscut apetitul lui Marian Oprișan pentru mașinile puternice și scumpe. Pe lângă acel model Audi A8 vândut de curând, Oprișan a condus modele precum Toyota LandCruiser, Nissan Navara, Toyota Tundra, Mercedes G, Toyota Shelby.

author avatar
Andreea Vlad
531 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger