AcasăNewsMarian Oprisan si-a pus finul la ANRP

Marian Oprisan si-a pus finul la ANRP

Nu degeaba a calcat Marian Oprisan sediul central al PSD cat de des a putut. George Baesu, un vrancean de-al sau, a fost numit, ieri, presedinte al ANRP.

Revenirea sub ascultarea nasului i-a priit lui George Baesu, numit acum la sefia unei agentii

Fost deputat PSD intre 2004 – 2008, George Baesu a inlocuit-o pe Dorina Danielescu, demisa saptamana trecuta din fruntea Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor. Inaltarea lui Baesu nu ar fi putut avea loc daca acesta nu s-ar fi impacat la timp cu nasul Oprisan, dupa ce, in 2006, cei doi s-au certat din cauza lui Traian Basescu, iar Baesu a fost chiar si suspendat din PSD pentru 6 luni.

Stiut fiind ca fiecare filiala trebuie omenita cu niste functii atunci cand partidul este la putere, este clar ca ANRP a fost ghiseftul lui Oprisan de aceasta data. Iar pentru a primi ce i se cuvine, baciul vrancean nu l-a slabit pe Victor Ponta, dupa cum barfesc colegii de partid.

author avatar
Victor Paun
645 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,dar cine este acest Oprisan!?….alo d-ule PONTA,ce facem?…era vorba ca veti conduce cu mana de fier,nu va lasati calcat de baroni!…..si uite ce face acest Oprisan,dupa 8 ani ataca ca un turbat,eu zic sa-i mai taiati din elanul asta deloc potrivit!….sant un PSD-ist vechi si m-am cam saturat de baroni din astia de carton,ca OPRISAN,sa ne mai lase si sa raspunda de modul cum a condus pana acum!…..e pacat sa va compromiteti ,mai ales ca sinteti tanar….dati de pamant cu toti cei care gresesc si veti fi mai tare ca BASE!…..un pensionar care nu mai vrea sa auda de pile ,relatii ,favoritisme,nepotisme si toate cele!….sa mai poata fi marite si pensiile astea ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger