AcasăNewsMarian Oprisan, implicat intr-un accident de circulatie

Marian Oprisan, implicat intr-un accident de circulatie

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost implicat, duminica seara, intr-un accident de circulatie.

Oprisan se deplasa dinspre Petrosani catre Focsani, insa, la intrarea in Vulcan, nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un cap de pod.

Conform avantulliber.ro, Oprisan era insotit de iubita sa, Maria Larisa Nadrag. Totusi, in momentul in care si-au facut aparitia politistii alte doua persoane au afirmat ca se aflau in masina lui Marian Oprisan in momentul in care s-a produs accidentul.

Mai mult, cand si-au facut aparitia politistii, acestia au remarcat ca numerele de inmatriculare ale autoturismului fusesera scoase.

In plus, reprezentantii IPJ Hunedoara sustin ca la volan se afla un tanar in varsta de 27 de ani si ca nici Marian Oprisan, nici celelalte persoane aflate in masina nu au avut de suferit de pe urma accidentului.

Marian Oprisan nu a vrut sa spuna daca se afla in interes de serviciu in zona, dar a precizat ca „in calitate de presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania am voie sa ma deplasez unde vreau, de-a lungul si de-a latul Romaniei”.

Totusi, din primele informatii reiese faptul ca Marian Oprisan s-a deplasat la Petrosani pentru a-i vizita pe parintii iubitei sale.

author avatar
Cristi Ionita
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger