AcasăNewsMarian Oprisan, cireasa de pe tortul USL

Marian Oprisan, cireasa de pe tortul USL

Marian Oprisan se protapeste cu de la sine putere la masa cu Victor Ponta

Odata revenit partidul la putere, Marian Oprisan s-a agatat scai de Victor Ponta si nu admite sa stea departe de ”centrul de comanda” nici macar la o reuniune banala.

Marian Oprisan se protapeste cu de la sine putere la masa cu Victor Ponta

Desi este ales local, baronul de Vrancea e prezent ca Marte-n post chiar si atunci cand este vorba de intalnirea grupurilor parlamentare ale USL. Fara a-l interesa ”amanuntul”, Oprisan a tronat si ieri la prezidiu, in timp ce Adrian Nastase, de exemplu, parlamentar cu vechi state de serviciu si presedinte al Consiliului National al PSD, era exilat intr-o latura a salii, pe un scaun proptit la perete.

Adrian Nastase, intr-o postura la care nici macar nu visa pe vremea cand era lider al partidului si premier

Ce-i drept, Oprisan nu este singurul care s-a lipit de putere ca marca de scrisoare, intilnirea de ieri a grupurilor parlamentare ale USL fiind de-a dreptul sufocata de o multime de alti oportunisti, disperati sa faca frumos care pe langa pesedisti, care pe langa liberali. Sufocati si ei de atata amor dezinteresat, unii dintre social-democrati se intrebau reciproc de unde au rasarit hoardele de admiratori niciodata vazuti pe la partid in perioada de opozitie. ”Mai lasa-ma cu toti fripturistii astia, da-i la dracu!”, a concluzionat un deputat PSD scarbit de natura umana data in spectacol.

author avatar
Simona Badulescu
828 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger