AcasăNewsMarian Iancu, declarații BOMBĂ. Dezvăluie ce a aflat de la un fost...

Marian Iancu, declarații BOMBĂ. Dezvăluie ce a aflat de la un fost magistrat: „Sunt judecători colaboratori, îi știa pe toți, judecători ofițeri acoperiți/Veneau dosare direcționate”

sursa foto: captură video Realitatea PLUS

Marian Iancu a făcut, recent, o serie de declarații bombă! Se întâmplă la câțiva ani de la decesul fostului judecător Stan Mustață.

Omul de afaceri dă de înțeles că e în posesia unor detalii mai mult decât sensibile. E vorba de informații legate de magistrații care sunt colaboratori ai serviciilor secrete.

Numele i-ar fi fost divulgate lui Iancu chiar de către judecătorul Stan Mustață, înainte ca fostul magistrat de la Curtea de Apel București să moară.

Astfel, din câte reiese din spusele omului de afaceri, fostul judecător Stan Mustață ar fi decis să-i dezvăluie omului de afaceri numele magistraților de la Curtea de Apel București care colaborează cu serviciile secrete.

Iancu: „Le-a fost frică. Îi știa pe toți, îi știa și unde se duc”

Fostul judecător Mustață a murit în 2018. Omul de afaceri Marian Iancu s-a aflat în același penitenciar cu fostul magistrat de la Curtea de Apel. Așa ar fi ajuns să afle detalii bombă de la fostul judecător, care ar fi decis să rupă tăcerea. Dezvăluirile lui Iancu au fost făcute într-o emisiune la Realitatea Plus, realizată de Anca Alexandrescu.

Ce rost are să spun eu lucruri pe care trebuia să le spună el? N-aș avea credibilitate, mi le-a spus mie, foarte multe. Sunt judecători colaboratori, îi știa pe toți, judecători ofițeri acoperiți, îi știa pe toți pentru că el era șeful lor la Curtea de Apel. Veneau dosare direcționate, el trebuia să facă în așa fel încât să ajungă la cine trebuie. Știa de unde iau banii, cum sunt plătiți colaboratorii, cum sunt plătiți ofițerii acoperiți. Îi știa pe toți, cu nume, cu subiect… Mi i-a zis pe toți, dar ce credibilitate aș avea să spun eu acum… Toți, aproape”, a declarat Marian Iancu în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, la Realitatea Plus, citat de evz.ro.

Declarațiile omului de afaceri nu s-au oprit, însă, aici. „La Curtea de Apel București, Secția a II-a penală, aproape toți, mulți, așa trag eu concluzia (n.r. – Marian Iancu răspunde la întrebarea dacă erau mulți colaboratori). Mi-i spunea pe nume, pentru că la un moment dat când erau dosare, aveam contestații, îl întrebam ce e: n-ai nicio șansa, ai șansa, te judeca aia, vezi că e acolo, îmi spunea absolut totul. Deci probabil că se apropia eliberarea lui și el nu avea căpăstru, era supărat pe sistem…le-a fost frică. Îi știa pe toți, îi știa și unde se duc”, a mai afirmat Iancu, citat de aceeași sursă.

Imagini din timpul emisiunii AICI.

author avatar
Andrei Coman
1.793 afisari

12 COMENTARII

  1. „Sunt judecători colaboratori, îi știa pe toți, judecători ofițeri acoperiți/Veneau dosare direcționate”
    Domnu’ Iancu mananci ca cat. Nu ezigsta giudecatori din astia care zici matale, toti giudecatorii nostri din Rromanistan este coirectzi si fara de pata de ca cat pe bot. Ei este egzemplu pientru generatiili cari vini. Mama lor a fost sfanta, a lacrimat inclusiv cu lacrimi di smirna din chizda.

  2. Doare !
    Doare rau adevarul !
    Ce vor face, il vor omori si pe Iancu ?
    Atunci vor trebui sa ne omoare pe noi toti cei care am vazut emisiunea !
    CE VOE FACE ?!
    SE APROPIE JUDECATA SI PLATA . REPEDE DE TOT !

  3. Un demers pentru parale a unui grup de la UM 0215 a scos la iveala o intreaga retea de acoperiti din justitie…prosti si multi! Plus avocati colaboratori ai serviciilor…un judecator beat pulbere judeca dosare penale…ne intrebam: cum e posibil? Raspuns: Lasa-l ca oricum lucreaza pe COMANDA! Alt exemplu decedata Sofica Dumitrascu…cu tupeu rasfoia dosarele lui Omar Hayssam si a lui Dinu Patriciu…terorism, fraude, hotii ..le-a dat drumul acasa…Ordin..cica la un telefon al lui Codrut!

  4. Tactica folosită mereu de porcu ( M.Iancu) agită spiritele din surse proprii ( persoane decedate) care nu se pot verifica

  5. Pai, daca umflatu asta era confidentu judecatorilor, cum de a ajus la mititica ??? S-apoi mi se pare ca la racoare e cam ca la facultate, adica intri bou si cand iesi esti doctor honoris etc. Hai, las-o nene ca macaie. Lasa-ne, nu ne-a mers mai bine cat ai lipsit, dar macar nu ne mai plictiseai si matale cu balivernele puscariei. Dar, mi se pare mie sau puscariasii iesiti au devenit un fel de guru al societatii ???

  6. Anca Alexandrescu s-a apucat de interviuri cu tot felul de escroci care au devalizat miliarde….daca a furat ce vrei sa-l faci vedeta????fire-ai a dreacului de jagardea securista..

  7. Se vede din avion ca „magistratii” , nu fac exceptie, sunt si ei niste carpe, slugi ale altora si actioneaza doar la ordin. Ei nu fac justitie, fac executii in piata publica; nu au nimic de a face cu ceea ce au invatat, daca au invatat, in facultate.

  8. alexandreasca vrea sa ne lumineze cu ada mezesan o basista infecta sau dorin iacob un securist care nu spune nimic , il aduce de umplutura .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger