AcasăNewsMarian Godină, revoltat de protestul polițiștilor: „Mergeți la privat, că se dau...

Marian Godină, revoltat de protestul polițiștilor: „Mergeți la privat, că se dau sporuri babane!

marian godinaMotivul real pentru care s-a deschis dosar penal după ce Lia Bugnar a căzut de pe bicicletă. Marian Godină a explicat tot! / foto: Facebook

Marian Godină i-a ironizat pe sindicaliștii din Poliție care au protestat miercuri față de înghețarea salariilor și a sporurilor. Polițistul i-a îndemnat pe colegii săi revoltați să plece în mediul privat, unde i-ar aștepta sporuri babane, dacă nu mai sunt mulțumiți de condițiile de la stat.

„Văzând protestele de azi ale unor polițiști care au aprins fumigene și s-au certat cu jandarmii, nu pot decât să mă felicit încă o dată pentru articolele pe care le-am scris pe tema protestelor polițiștilor, delimitându-mă astfel de ei. Mergeți la privat că se dau sporuri babane”, a scris Godină pe Facebook.

După valul de comentarii, polițistul a revenit cu o nouă postare. „Pentru polițiștii revoltați care mi-au comentat la postarea de mai devreme și m-au înjurat, jignit etc. Fiți atenți aici la mine, că vă explic cât de frumos pot. Când unul dintre voi comentează la mine pe pagină, postarea devine și mai virală. Nu contează că înjurați, că jigniți, că aruncați cu laturi.

Postarea devine și mai vizibilă, iar eu trebuie să recunosc că voi dormi la fel de bine, înjurat sau neînjurat, asta dacă nu voi avea simptome după vaccinul de azi. (momentan n-am). Cu alte cuvinte, domnilor, comentând pe pagină, tocmai v-ați lăsat folosiți. De mine. A doua oară pe ziua de azi. Prima oară a fost la protest. De alții”, a mai spus Marian Godină.

Ciocniri între polițiști și jandarmi

Un miting al polițiștilor a avut loc miercuri, 24 februarie, în fața Palatului Cotroceni și a Guvernului. Zeci de angajați din sistemul apărării, asistenţei sociale, culturii şi administraţiei publice și-au manifestat nemulțumirile față de înghețarea veniturilor.

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente: o parte din sindicaliștii din Poliție s-au luat la ceartă cu jandarmii pe care i-au acuzat că au primit ordin să îi bruscheze și să îi amendeze sau gazeze pe manifestanți.

În urma desfășurării adunării publice, organizată de Federația Publisind, la Palatul Cotroceni, organizatorii evenimenteului au primit patru amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei, conform prevederilor Legii 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, republicată pentru nerespectarea perimetrului adunărilor publice şi instigarea participanţilor de a părăsi locul special destinat şi de a se manifesta astfel încât să tulbure ordinea publică, anunță Jandarmeria București, potrivit Agerpres.

author avatar
Andreea Vlad
576 afisari

7 COMENTARII

  1. Aici nespălatul de milițian măritat a zis-o bine!!! TOȚI VIERMII DE LA BUGET CARE PROTESTEAZĂ: MARȘ LA PRIVAT!!!
    Putorile „militarizate” să nu aibă voie să se pensioneze înainte de 65 de ani!!!

  2. dl asta de ce nu nu da examen de intrare la academia de politie pt ca sa devina ofiter? sau o fi dat si nu a reusit? habar nu am !

    • @curios,
      N-a reușit, normal. Tablagiul chiar este îngrămădit rău de tot. După care s-a măritat cu pocnitoarea unui „special” din miliție care acum e mare „șăf” pus de USERISTUL Coliban pe retarzii de la gardienii publici din Brașov.

  3. „Felicitari” d-lui Godina, pentru dedicarea de care da dovada, si pentru populismul care îl acaparează deodată! Fiecare e liber sa activeze în orice domeniu își dorește, insa, de asemenea e îndreptățit sa își ceara drepturile. Si atunci când știu ca am bătut maidanul atunci când trebuia sa învăț, nu am de ce sa ma supăr pe aia care si-au tocit coatele pe băncile școlilor ca sa aibă o cariera. Toți am facut anumite alegeri, sa dam din coate, sau sa ne lasam călcați în picioare, dar asta e doar vina noastră și trebuie sa ne-o asumam. Dar sa vii acum si sa spui ca e normal sa tai din salarii, sa se sacrifice bugetarii ca sa redresezi economia tarii când parlamentarii iau o groaza de bani și diurne babane ca sa doarmă în sălile de sedinta e aberant. Hai sa tăiem din costurile de întreținere a demnitarilor! Hai sa vedem ce beizadele primesc bani pentru nimic în funcții de conducere pe la instituțiile publice! Ca aia nu or sa cada niciodată! Dar sa lasam polițiștii din strada în pace. Si sa nu ii mai facem de rahat impunandu-le pe cine sa „amandeze” si pe cine nu! Si sa facem legi drepte, legi care sa le permită sa acționeze „în slujba cetateanului”, nu în slujba politicului! Sa taie de la bugetari, dar sa taie de la birouri, de la aia care pe lângă salarii nesimțite mai au și alte proiecte pe bani! Dar asta s-ar întâmpla doar intr-o lume ideala, nu la noi, noi suntem prea aserviți politic.

  4. Aceasta ” jigodina ” care se dovedeste a fi „purtatorul de cuvant al MAI ” din dosul cladirii,ar fi trebuit sa aiba macar un dram de bun simt sa nu-si atace breasla din care face parte.Potai ca jigodina sunt peste tot,chiar daca nu sunt ” publicati”,nu toate potaile au „acces „.

  5. Miroase baiatul a USR de la o posta. Maine, poimane il vedem propulsat mare sef la MAI ! Mare caracter !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger