AcasăNewsMarian Godină răbufnește despre șefii Poliției: Mi-a fost rușine! Despre ce siguranţă...

Marian Godină răbufnește despre șefii Poliției: Mi-a fost rușine! Despre ce siguranţă să vorbeşti când te întâlneşti cu interlopii ca să negociezi pacea?

Marian Godină răbufnește despre șefii Poliției: Mi-a fost rușine! Despre ce siguranţă să vorbeşti când te întâlneşti cu interlopii ca să negociezi pacea?

Polițistul Marian Godină susține că îi este rușine cu șefii Poliției Române după ce aceștia s-au întâlnit cu membri ai clanului Duduianu, după moartea lui Emi Pian,cv dar mai ales și cu modul în care secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu, și șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, au încercat să explice situația într-o conferință de presă.

Marian Godină a făcut mai multe comentarii pe blogul personal despre conferința de presă susținută pe 27 august de secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu, și șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, care au încercat să explice ce s-a întâmplat de fapt în cazul morții lui Emi Pian – s-au întâlnit sau nu șefii Poliției Române cu membri ai clanului Duduianu.

Marian Godină, după declrațiile lui Vasilescu și ale lui Despescu: Mi-a fost rușine!

„Primul a luat cuvântul domnul Despescu, persoană a cărei apariții publice mă duce mereu cu gândul că a avut curajul să dea în judecată ministerul pentru sporul de doctorat, doctorat despre care se spune că a fost plagiat.

A vorbit mai nimic, despre grija fată de nobilii cetățeni și a lor sănătate. Mi-era mie jenă să ascult.

Aaa…ca să nu uit, la un moment dat, secretarul de stat a făcut referire la niște mandate care au fost respinse de instanță. Nu știu câți ați prins treaba aia, dar aia a sunat ca un fel de noi am vrut să ne facem treaba, dar nu ne-a lăsat instanța. După fraza aia, mă aștept ca CSM să ia poziție pentru apărarea prestigiului magistraților și să-i explice domnului sus menționat că mandatele se dau în niște condiții și cu niște probe”, scrie polițistul pe blogul personal.

De asemenea, acesta a comentat și declarațiile făcute de șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, precizând că din nou „mi-a fost rușine”.

„De ce într-o țară lovită de pandemie, în care zeci de familii și-au îngropat morții fără să-i poată vedea, șefii Poliției se întâlnesc cu clanurile pentru a le îmbuna?”

„A urmat șeful Poliției Române care i-a mulțumit domnului Despescu, numindu-l ministru, probabil din cauza emoțiilor sau poate că știe mai bine decât noi care e ierarhia de facto în minister.

Ne-a explicat și domnul Vasilescu despre grija pe care o poartă cetățenilor și cum s-a acționat foarte bine pentru siguranța noastră. Din nou mi-a fost rușine.

Despre ce siguranță să vorbești când te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea??? Dar mai ales mă irită cuvântul ăsta, interlop. Cum să zici de unii că sunt interlopi dacă ăia sunt liberi? Păi dacă știi că-s interlopi, că au clanuri, că fac infracțiuni, de ce sunt oamenii ăia liberi? Și mai ales, de ce într-o țară lovită de pandemie, în care zeci de familii și-au îngropat morții fără să-i poată vedea, șefii Poliției se întâlnesc cu clanurile pentru a le îmbuna?

De ce nu pot să tac? E simplu: de fel nu prea îmi pot ține gura, dar acum cu atât mai mult sunt afectat de situația asta. Imaginea Poliției e tot mai jos, iar mascații sunt văzuți ca bocitoarele de la priveghi. Păcat de oamenii de la talpa instituției, cei care duc greul și în capul cărora se sparg prostiile pe care le fac alții.

Da, a fost o situație specială, dar dacă nu știai să o rezolvi, te puteai cere acasă.
Deși rezolvări erau multiple, fără circ, fără scandal și fără întâlniri nocturne.

Sau am ajuns să ne rugăm de infractori să respecte legea?

Cică s-a mers pe prevenire. Serios? Dar cu omul care merge fără mască cu autobuzul mai face cineva prevenire? Cu miile de români amendați în pandemie, pe bună dreptate amendați, s-a întâlnit cineva să-i roage să respecte legea?

Am așa o lehamite…”, a transmis Marian Godină.

author avatar
Alexandru Tîrcavu