AcasăNewsMarian Godină răbufnește despre șefii Poliției: Mi-a fost rușine! Despre ce siguranţă...

Marian Godină răbufnește despre șefii Poliției: Mi-a fost rușine! Despre ce siguranţă să vorbeşti când te întâlneşti cu interlopii ca să negociezi pacea?

Marian Godină răbufnește despre șefii Poliției: Mi-a fost rușine! Despre ce siguranţă să vorbeşti când te întâlneşti cu interlopii ca să negociezi pacea?

Polițistul Marian Godină susține că îi este rușine cu șefii Poliției Române după ce aceștia s-au întâlnit cu membri ai clanului Duduianu, după moartea lui Emi Pian,cv dar mai ales și cu modul în care secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu, și șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, au încercat să explice situația într-o conferință de presă.

Marian Godină a făcut mai multe comentarii pe blogul personal despre conferința de presă susținută pe 27 august de secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu, și șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, care au încercat să explice ce s-a întâmplat de fapt în cazul morții lui Emi Pian – s-au întâlnit sau nu șefii Poliției Române cu membri ai clanului Duduianu.

Marian Godină, după declrațiile lui Vasilescu și ale lui Despescu: Mi-a fost rușine!

„Primul a luat cuvântul domnul Despescu, persoană a cărei apariții publice mă duce mereu cu gândul că a avut curajul să dea în judecată ministerul pentru sporul de doctorat, doctorat despre care se spune că a fost plagiat.

A vorbit mai nimic, despre grija fată de nobilii cetățeni și a lor sănătate. Mi-era mie jenă să ascult.

Aaa…ca să nu uit, la un moment dat, secretarul de stat a făcut referire la niște mandate care au fost respinse de instanță. Nu știu câți ați prins treaba aia, dar aia a sunat ca un fel de noi am vrut să ne facem treaba, dar nu ne-a lăsat instanța. După fraza aia, mă aștept ca CSM să ia poziție pentru apărarea prestigiului magistraților și să-i explice domnului sus menționat că mandatele se dau în niște condiții și cu niște probe”, scrie polițistul pe blogul personal.

De asemenea, acesta a comentat și declarațiile făcute de șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, precizând că din nou „mi-a fost rușine”.

„De ce într-o țară lovită de pandemie, în care zeci de familii și-au îngropat morții fără să-i poată vedea, șefii Poliției se întâlnesc cu clanurile pentru a le îmbuna?”

„A urmat șeful Poliției Române care i-a mulțumit domnului Despescu, numindu-l ministru, probabil din cauza emoțiilor sau poate că știe mai bine decât noi care e ierarhia de facto în minister.

Ne-a explicat și domnul Vasilescu despre grija pe care o poartă cetățenilor și cum s-a acționat foarte bine pentru siguranța noastră. Din nou mi-a fost rușine.

Despre ce siguranță să vorbești când te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea??? Dar mai ales mă irită cuvântul ăsta, interlop. Cum să zici de unii că sunt interlopi dacă ăia sunt liberi? Păi dacă știi că-s interlopi, că au clanuri, că fac infracțiuni, de ce sunt oamenii ăia liberi? Și mai ales, de ce într-o țară lovită de pandemie, în care zeci de familii și-au îngropat morții fără să-i poată vedea, șefii Poliției se întâlnesc cu clanurile pentru a le îmbuna?

De ce nu pot să tac? E simplu: de fel nu prea îmi pot ține gura, dar acum cu atât mai mult sunt afectat de situația asta. Imaginea Poliției e tot mai jos, iar mascații sunt văzuți ca bocitoarele de la priveghi. Păcat de oamenii de la talpa instituției, cei care duc greul și în capul cărora se sparg prostiile pe care le fac alții.

Da, a fost o situație specială, dar dacă nu știai să o rezolvi, te puteai cere acasă.
Deși rezolvări erau multiple, fără circ, fără scandal și fără întâlniri nocturne.

Sau am ajuns să ne rugăm de infractori să respecte legea?

Cică s-a mers pe prevenire. Serios? Dar cu omul care merge fără mască cu autobuzul mai face cineva prevenire? Cu miile de români amendați în pandemie, pe bună dreptate amendați, s-a întâlnit cineva să-i roage să respecte legea?

Am așa o lehamite…”, a transmis Marian Godină.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
282 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu știu cine este Godină ăsta. Mare sculă post decembristă. Cu toate acestea suplimentez comentariile sale cu precizarea mea că în timpul regimului comunist asemenea șefi de miliție erau, dați afară din minister rapid și fără contestații idioate. După 1989 a început FRĂȚIA, șefilor din toate structurile poliției, cu toate clanurile interlope, recte politice, administrative, justiție, mai ales clanurile țigănești, care au devalizat țara și au adus-o în pragul dezintegrării. Grav este că mergem din rău în mai rău. În M.I există o cîrdășie uimitoare, pentru îmbogățire etc. Ferească dumnezeu să fi dependent cu vreo problemă de polițiști, că din victimă ajungi suspect și tracasat.
    Corupția în România produce efecte catastrofale. Poporul român face parte din ferma animalelor. fără reacții și judecată. merge la vot din mîndria prostului nu pentru bunăstarea sa.
    Părerile sunt de prisos. Sincere regrete.

  2. @ Organizațiile sindicale din poliție , constituite sub pretextul demilitarizării poliției, reprezintă forme de organizare interlopă a unor clanuri îmbrăcate în uniforme publice și care au grade și regulamente instituționale și chiar și legi ce interzic organizări de o astfel de formă la MAI, cum este chiar și legea dialogului social, ? I-ați văzut pe liderii sindicali de pe la poliție solicitând drepturi numai pentru angajații civili de la MAI, dacă ar putea exista și astfel de excepții, pornind de la premisa că aceia ce au funcții de lideri sindicali ar putea fi bucătarii , cofetarii sau ații care ar mai lucra pe la MAI cu statut de civili, ?

  3. Asa cum ai spala antenele nu intelegem noi strategia politiei sa faca liniste sintem prosti, iata ca de câteva zile e pace doar Salam e amenintat si nepotu lui Salam atat a si am citit ca s-a infiltrat interlopi in Pnl. Atat. A sinmai da foc pe colo la masini. Atat. Deci tehnica strategica sa nu ai negociator sa se duca boss e semifalimentara dar e tehnica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger