AcasăNewsMarian Godină, la vânătoare de medici. Ultima “ispravă” a polițistului de Facebook

Marian Godină, la vânătoare de medici. Ultima “ispravă” a polițistului de Facebook

marian godinaMotivul real pentru care s-a deschis dosar penal după ce Lia Bugnar a căzut de pe bicicletă. Marian Godină a explicat tot! / foto: Facebook

Cunoscut drept un justițiar neobosit, polițistul Marian Godină a fost din nou chemat la datorie… pe Facebook. De această dată de un cetățean care i-a cerut ajutorul pentru a prinde în flagrant un medic chirurg acuzat de luare de mită – iar planul propus de omul legii a ieșit de minune. Acum medicul își poate socoti în liniște, din arest, banii obținuți din șpagă.

10.000 de lei, atât l-ar fi costat pe un pacient o operație la un spital de stat din Brașov. Medicul cardiolog Sorin Baloș, din Braşov, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de mită, după ce a fost prins de oamenii legii în timp ce lua 8.000 de lei mită pentru o operaţie.

Suma i-a fost cerută unei persoane care s-a adresat poliţistului Marian Godină, cerându-i un sfat. Godină l-a îndemnat să ia legătura cu DGA, astfel polițiștii au organizat flagrantul doctorului cardiolog.

Cel care a anunțat cum a decurs operațiunea este chiar polițistul

„Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele şi să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune şi i-am zis să nu cumva să dea înapoi şi să aibă încredere.

Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuţii domnului doctor. Pe hol aşteptau câţiva „pacienţi”, care au intrat în cabinet nepoftiţi, imediat după tranzacţie. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conştiinţa în locul meu? Pe mine nu”, a scris poliţistul Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Medicul primise deja o parte din banii solicitați

Mesajul lui Godină vine ca răspuns la apelul făcut de un cetățean care i-a povestit lui Godină situația prin care trece mătușa sa, operată la un spital din Brașov.

”Domnul chirurg care a făcut operaţia i-a cerut mătuşii mele o sumă destul de considerabilă de bani, 10.000 de lei (pentru personalul participant la operaţie).  Astăzi, de teamă, vărul meu a luat legătura cu domnul doctor şi i-a dat o parte din bani, 2.000 de lei, spunându-i că, ulterior, îi va da şi restul banilor. Dacă m-ai putea ajuta cu un sfat sau o părere, aş fi recunoscător”, i-a scris braşovenul lui Marian Godină.

author avatar
Alina Costache
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger