AcasăNewsMaria si Traian Basescu si-au vizitat cel de-al treilea nepotel, la maternitate

Maria si Traian Basescu si-au vizitat cel de-al treilea nepotel, la maternitate

Sotii Basescu au venit, duminica la amiaza, la maternitate, pentru a-l vedea pe mezinul familiei, fiul cel mic al Elenei Basescu, care a venit pe lume sambata seara la o unitate medicala privata din Capitala.

Zambitor si, cel mai probabil, foarte emotionat, avand in mana un buchet frumos de trandafiri albi, Traian Basescu a intrat in cladirea spitalului, urmandu-i sotiei sale. Cei doi au mers sa o viziteze pe Elena, fiica lor cea mica, dar si sa isi cunoasca al treilea nepot- pe micutul pe care tanara l-a nascut in seara ultimei zile ale lui Gerar.

„Este sanatos si e frumos”, au fost singurele precizari pe aceasta tema facute de catre fostul sef al statului, dupa ce a urcat in masina la bordul careia a ajuns la maternitatea in care se afla mamica Elena Basescu (34 de ani) si baietelul ei.

Cat priveste numele pe care l-au ales cei doi parinti pentru cel mai nou membru al familiei, fostul presedinte Basescu a spus ca nu are idee despre acest aspect. „Nu stiu inca, va stabili mama lui”, a mai apucat sa anunte ex-liderul de la Cotroceni, inainte ca autoturismul sa iasa pe poarta unitatii medicale.

Fratele cel mic al Sofiei Anais, fetita in varsta de doi ani si patru luni a fostului europarlamentar, va mai avea un partener de joaca, odata ce va mai creste: varul sau, Radu, fiul Ioanei Basescu si al avocatului Radu Pricop.

sursa foto: b1.ro

author avatar
Cristina Stefan
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger