AcasăNewsMaria Marinescu risca ani grei de inchisoare

Maria Marinescu risca ani grei de inchisoare

Designerul Maria Marinescu risca ani grei de inchisoare, dupa ce a fost audiata, miercuri, timp de sapte de ore, de procurorii francezi sositi la Bucuresti.

Frank Colin, sotul Mariei, a fost incarcerat intr-un penitenciar francez, fiind suspectat de trafic de droguri, iar procurorii francezi, sositi la Bucuresti pentru a cauta noi dovezi in acest dosar, o banuiesc pe Maria Marinescu de complicitate la trafic de droguri.

Conform spynews.ro, Maria Marinescu a fost audiata timp de sapte ore de procurorii francezi, actiune care a afectat-o serios, atat fizic, cat si psihic.

Sursa amintita precizeaza ca Frank Colin si colaboratorii acestuia din America de Sud si Franta foloseau agentia de turism a afaceristului Dan Neacsu pentru numeroase calatorii considerate dubioase. Iar ultimele indicii arata ca procurorii francezi au informatii conform carora Maria Marinescu s-a intalnit cu Dan Neacsu si i-a solicitat acestuia sa stearga toate informatiile privind biletele de avion achizitionate de ea, Frank Colin si apropiatii celor doi.

In cazul in care se adevereste ca aceasta actiune a avut loc, Maria Marinescu ar putea fi acuzata de complicitate la trafic de droguri si condamnata la ani grei de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
2.423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger