AcasăNewsMaria Grapini a anulat participarea Romaniei la targul de turism din Germania

Maria Grapini a anulat participarea Romaniei la targul de turism din Germania

Hotelieri si firmele de turism au luat „foc”, dupa ce ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a anulat participarea Romaniei la targul de turism de la Munchen.

Targul a inceput de miercuri, iar Maria Grapini a anulat participarea Romaniei de luni, dar reprezentantii firmelor de turism din turism au aflat in ziua deschiderii ca nu au acces la manifestarea de la Munchen.

Maria Grapini sustine ca editia din 2012 a targului a a adus beneficii Romaniei

„Ne aflam in stituatia stanjenitoare de a raspunde acuzatiilor membrilor ANAT (Asociatia Nationala a Agentilor de Turism – n.r.) si hotelierilor care si-au rezervat din timp bilete de avion si cazare, cheltuind sume semnificative in acest sens, inclusiv pentru materialele de promovare nu doar a imaginii proprii, ci si a imaginii Romaniei”, au declarat reprezentantii ANAT intr-o scrisoare trimisa autoritatilor. In replica, ministrul Maria Grapini sustine ca a anulat participarea deoarece nu s-a simtit niciun efect economic dupa editia de anul trecut. „In cazul targului international FREE de la Munchen, directia de specialitate nu a putut fundamenta eficienta participarii la editia 2012”, a spus Grapini.

author avatar
Arpad Dobre
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger