AcasăNewsMaria, fiica lui Putin, expulzata din Olanda

Maria, fiica lui Putin, expulzata din Olanda

Primarul orasului olandez Hilversum, Pieter Broertjes, a cerut expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, Maria, care locuieste langa Haga alaturi de partenerul ei olandez.

Maria Putin trasa la raspundere pentru faptele tatalui

Activistii digitali au publicat fotografia Mariei pe retelele de socializare si i-au dat adresa, pentru a fi asaltata de rudele victimelor din Olanda.

Adresa Mariei, pe Twitter

Printre cele 298 de victime ale cursei MH17 a companiei Malaysia Airlines, care a fost doborata in estul Ucrainei, se numara 193 de olandezi. Maria Putin, 28 de ani, traieste in Olanda alaturi de partenerul ei, Jorrit Faassen, 34 de ani, care detine un post de conducere la o firma ruseasca de consultanta. Cei doi au un penthouse intr-o cladire de lux din Voorschoten. Presedintele rus este acuzat nu numai ca a inarmat separatistii din estul Ucrainei cu sisteme de rachete sol-aer. Din interceptarile convorbirilor dintre rebeli se arata ca rusii erau interesati si ca trupurile si cutiile negre sa nu intre pe mana anchetatorilor prea devreme. Dupa ce a cerut expulzarea fiicei lui Putin, primarul Pieter Broertjes si-a cerut scuze, spunand ca a actionat „dintr-un sentiment de neputinta”. Activisti anti-Putin au postat adresa Mariei Putin pe Twitter si au cerut poporului olandez sa protesteze in fata locuintei sale.

Teama de a fi otravit

Presedintele rus, Vladimir Putin, se teme sa nu fie otravit, ca marii dictatori sau lideri ale caror politici nasc ura si dorinta de razbunare. Putin nu a renuntat la postul de degustator al bucatelor. El a angajat cu norma intreaga un degustator profesionist, pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita. Informatia a fost dezvaluita in urma reuniunii de saptamana aceasta, de la Londra, a Clubului Chefs des Chefs, ai carui membri pregatesc mesele unor lideri mondiali.

 

author avatar
National
3.687 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger