AcasăMaria Buza, transformare fenomenala. A castigat a sasea editie la "Te cunosc...

Maria Buza, transformare fenomenala. A castigat a sasea editie la „Te cunosc de undeva” cu „Momentul Edith Piaf” (VIDEO)

Indragita actrita si-a dovedit, o data in plus, talentul si puterea de expresivitate, interpretand cu atata emotie cea mai cunoscuta piesa a artistei franceze Edith Piaf, incat o sala intreaga, dar si publicul de acasa au trait cu maxima intensitate momentul oferit de Maria Buza.

Coplesita de senzatii – un amestec de respect, dar si de emotii, inerente intr-run concurs- actrita a interpretat „Je ne regrette rien” cu lacrimile siroindu-i pe obraji si cu vocea usor gatuita. A si recunoscut ca nu i-a fost usor sa inceapa sa se pregateasca pentru rolul pe care l-a tras la sorti, pentru editia cu numarul sase, difuzata sambata seara, la Antena 1.

Insa s-a bucurat sa vada ca „momentul Edith Piaf” a depasit asteptarile publicului si ale juriului. Asemanarea a fost impresionanta- atat la aspectul fizic, dar si la nivel vocal, actrita apropiindu-se de timbrul inconfundabil ar artistei care a ramas in legenda muzicii franceze.

La finalul serii, Maria Buza a mai trecut prin emotii, de aceasta data a fost doar vorba de bucurie- juriul a decis sa merita sa fie desemnata castigatoarea serii, colegii ei la fel, asa ca verdictul a fost clar: Maria Buza, alias Edith Piaf de la „Te cunosc de undeva”, a primit trofeul editiei cu numarul 6 a actualului sezon.

VEZI AICI VIDEO cu interpretarea piesei „Je ne regrette rien” – Maria Buza/Edith Piaf.

[youtube]rzy2wZSg5ZM[/youtube]