AcasăNewsMaria Băsescu rupe tăcerea. Ce a anunțat despre starea lui Traian Băsescu:...

Maria Băsescu rupe tăcerea. Ce a anunțat despre starea lui Traian Băsescu: „În acest moment…” – VIDEO

Maria Băsescu rupe tăcerea. Ce a anunțat despre starea lui Traian Băsescu: „În acest moment...” - VIDEO (sursa foto: wowbiz.ro)

În ultimele zile au apărut diverse informații despre starea de sănătate a fostului șef al statului, despre care s-a aflat că a ajuns în grija medicilor, pe fondul hotărârii Înaltei Curți, care a decis, definitiv, că acesta a colaborat cu Securitatea. În tot acest timp, familia lui Traian Băsescu nu a făcut precizări publice cu privire la starea acestuia de sănătate.

Mai nou, s-au aflat primele declarații ale soției lui Traian Băsescu, Maria, cu privire la starea de sănătate a fostului șef al statului, actualmente europarlamentar.

„În acest moment este încă la spital”, a declarat Maria Băsescu, pentru România TV, în dimineața zilei de marți.

Întrebat cum se simte Traian Băsescu, soția fostului lider de la Cotroceni a răspuns scurt: „ca la spital”.

În imaginile difuzate de postul TV menționat a fost zărită și fata cea mare a familiei Băsescu, Ioana, care însă nu a dorit să facă declarații.

Lovitură după lovitură

În urmă cu doar o zi, se aflase că fostul președinte și familia acestuia vor trebui să părăsească, în termen de 60 de zile, vila RA-APPS din strada Gogol nr.2. RA-APPS a făcut un anunț în acest sens, prin intermediul unui comunicat – VEZI DETALII AICI.

Săptămâna trecută, după ce s-a aflat decizia definitivă a Curții Supreme în privința colaborării acestuia cu Securitatea – VEZI AICI, Traian Băsescu a transmis, scurt, via Facebook, un mesaj din care să reiasă că se va adresa Curții Europene pentru Drepturile Omului (CEDO). „Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces.

Voi face demersurile legale la CEDO”, a transmis Băsescu, în 23 martie, pe rețeaua de socializare amintită.

935 afisari

3 COMENTARII

    • Mario vezi ca chioretele are bani pititi prin banci in afara. Pune mana pe conturi sa nu ti-o ia inainte amanta Udrea Lenuta!

  1. in spital poti sa fii si sanatos tun dar vrei sa-ti faci toate analizele , mai ales ca europarlamentar

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger