AcasăNewsMaria Basescu isi pregateste sotul pentru negocieri postelectorale

Maria Basescu isi pregateste sotul pentru negocieri postelectorale

Maria Basescu ii face cadou sotului o scrumiera. Obiect util intr-o perioada in care presedintele va avea nevoie de mult tutun pana sa se incheie procesul desemnarii viitorului prim-ministru.

Maria Basescu stie ca sotul ei are nevoie de rabdare si mult tutun pentru a trece peste infruntarea post-electorala cu USL

Scrumiera a fost achizitionata, ieri, de la Targul de Craciun organizat la Romexpo, iar vizita primei doamne a coincis cu editia ”IWA Christmas Bazaar” organizata in acest an de asociatia ”The International Women’s Association of Bucharest”, eveniment caritabil.

Poate si de aceea, Maria Basescu a facut o multime de cumparaturi de la standurile unde erau expuse produse din toata lumea: bijuterii, podoabe pentru brad, produse cosmetice si alimentare. Printre ele, scrumiera algeriana destinata presedintelui Traian Basescu, obiect pe care prima doamna il considera ”util”. Util mai ales pentru un presedinte fumator bantuit de spectrul victoriei USL si al renominalizarii lui Victor Ponta.

author avatar
Simona Badulescu
742 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger