AcasăNewsMari cantitati de sturioni si icre negre, gasite in urma unor perchezitii

Mari cantitati de sturioni si icre negre, gasite in urma unor perchezitii

Actiune de amploare, vineri, in mai multe judete din tara. Oamenii legii au descins la mai multe adrese, in cadrul unei operatiuni menite sa destructureze retele specializate in braconaj piscicol, cu specii protejate.

Cateva sute de politisti insotiti de procurori din cadrul Parchetului Instantei Supreme, sprijiniti de Inspectoratul General de aviatie din cadrul MAI, si beneficiind de suportul tehnic al SRI, au facut nu mai putin de 48 de perchezitii in localitati de pe raza a sase judete. In cadrul acestei actiuni de amploare au fost gasite si confiscate, potrivit unui comunicat al Ministerului Public, „cantitati semnificative de sturioni, calcani, icre negre si alte specii de pesti” prinsi ilegal. In acelasi timp, au fost ridicate mai multe instalatii si dispozitive de braconaj piscicol.

Mai mult, procurorii informeaza ca si in Capitala au loc mai multe controale, la agenti economici care comercializeaza produse din peste, pentru a se stabili legalitatea provenientei marfii. La aceste controale participa politisti ai Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Politiei si inspectori fiscali ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala.

1.849 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger