Cauta

Margareta nu vine la nunta lui Nicolae. A inapoiat invitatia nedeschisa

Se spune ca cel mai destept cedeaza. Sau macar ca cel matur da dovada de mai multa intelepciune decat unul mai tanar, dandu-i astfel exemplu de comportament decent. Nu este si cazul principesei Margareta. Mostenitoarea Coroanei Regale pare ca tine la manie si nu vine la nunta nepotului Regelui Mihai. Nici macar nu s-a sinchisit sa desfaca invitatia.

Cu nici doua saptamani inainte de evenimentul anului, nunta fostului principe Nicolae cu Alina Blinder, Casa Regala da dovada de un comportament care nu-i face cinste si spune “pas” invitatiei primite pentru 30 septembrie. Si o face intr-un mod obraznic si rece: a inapoiat invitatia nedeschisa. Surse apropiate fostului principe Nicolae sustin ca invitatia pe care Nicolae si Alina Blinder au trimis-o Casei Regale a fost inapoiata fara sa fie deschisa. Mai mult, sustin aceleasi surse, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonie. “Casa Regala nu va veni, nu a confirmat. Nu a raspuns la invitatie. A trimis-o inapoi, nedeschisa (invitatia – n.r.). Mama i-a spus lui Nicoale, din cate stiu, personal, ca nu va veni. Doar sora lui a anuntat ca vine”, a declarat sursa citata. Semn ca familia regala, respectiv cuplul Margareta si Radu Duda, o tine una si buna cu renegarea lui Nicolae. De altfel implicarea principesei Margareta in viata sociala a Romaniei lasa de dorit, Radu Duda fiind cel bagat la inaintare.  Ultimul eveniment la care a participat fiica Regelui Mihai a fost in weekend, la Busteni, la minifestarile dedicate comemorarii Primului Razboi Mondial, a celebrarii Marii Uniri si a implinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Varful Caraiman. Aici, principesa Margareta a afisat o stare de rau si oboseala, fiind nevoita sa stea asezata pe scaun pe tot parcursul ceremoniei.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version