AcasăNewsMargareta nu vine la nunta lui Nicolae. A inapoiat invitatia nedeschisa

Margareta nu vine la nunta lui Nicolae. A inapoiat invitatia nedeschisa

Se spune ca cel mai destept cedeaza. Sau macar ca cel matur da dovada de mai multa intelepciune decat unul mai tanar, dandu-i astfel exemplu de comportament decent. Nu este si cazul principesei Margareta. Mostenitoarea Coroanei Regale pare ca tine la manie si nu vine la nunta nepotului Regelui Mihai. Nici macar nu s-a sinchisit sa desfaca invitatia.

Cu nici doua saptamani inainte de evenimentul anului, nunta fostului principe Nicolae cu Alina Blinder, Casa Regala da dovada de un comportament care nu-i face cinste si spune “pas” invitatiei primite pentru 30 septembrie. Si o face intr-un mod obraznic si rece: a inapoiat invitatia nedeschisa. Surse apropiate fostului principe Nicolae sustin ca invitatia pe care Nicolae si Alina Blinder au trimis-o Casei Regale a fost inapoiata fara sa fie deschisa. Mai mult, sustin aceleasi surse, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonie. “Casa Regala nu va veni, nu a confirmat. Nu a raspuns la invitatie. A trimis-o inapoi, nedeschisa (invitatia – n.r.). Mama i-a spus lui Nicoale, din cate stiu, personal, ca nu va veni. Doar sora lui a anuntat ca vine”, a declarat sursa citata. Semn ca familia regala, respectiv cuplul Margareta si Radu Duda, o tine una si buna cu renegarea lui Nicolae. De altfel implicarea principesei Margareta in viata sociala a Romaniei lasa de dorit, Radu Duda fiind cel bagat la inaintare.  Ultimul eveniment la care a participat fiica Regelui Mihai a fost in weekend, la Busteni, la minifestarile dedicate comemorarii Primului Razboi Mondial, a celebrarii Marii Uniri si a implinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Varful Caraiman. Aici, principesa Margareta a afisat o stare de rau si oboseala, fiind nevoita sa stea asezata pe scaun pe tot parcursul ceremoniei.

author avatar
Andrei Coman
4.294 afisari

12 COMENTARII

    • Bine, atunci…Luati-l voi, ca si pe restul bojdeucii „regale” si ascundeti-i in grota unde au stat de la tradarea de la 23 August, pana la impartirea prazii (Romania ca o prada, de la Carol I incoace) in decembrie 1989! In mod normal ar fi trebuit sa plece cu ce au obtinut la transare, dar, se pare, tara n-a saracit de tot, ca altfel, n-ar roi hoitarii…

  1. Se spune ca unde regele spune ceva faci intocmai sa nu-ti zburde capatana de pe umeri de zici ca-i ozeneu rasucios.

  2. Nu ma refer neaparat la tradarea aliatilor tocmita in Iran si Legiferata in Crimeea ci la tradarea de neam a lui Carol 2 care atunci cand la Ambasada Germaniei i se propune planul de protectorat al domnului Hitler pentru România el il refuza ca boul. Acel plan prevedea neutralitatea de facto a României pentru proviziile de hrana a Romaniei cat si proviziile de petrol si ulei. Germania se obliga sa protejeze Romania si sa o scuteasca de taxe suplimentare de razboi, puteam deveni o Elvetie la MN, apoi acelas tradator a pierdut pe rand Transilvania si apoi Basarabia fara sa zica pâs fara sa gaseasca solutii dupa asta fuge la amanta in tara lui Franco. Deci ce te face sa crezi ca micul rege a tradat ceva primul? Eu nu zic ca nu venea ciuma rosie ci ca venea sub Dodoloata, nu palea asa si nu mureau atati osteni geaba. La fel ca stare materiala spirituala si morala eram net superiori ca iure.

    • Corect omentariu,asta este un adevar istoric ascuns de monarhistii romani,subscriu,felicitari.

  3. Corect comentariu,acesta este un adevar istoric ascuns de monarhistii romani,subscriu,felicitari.

  4. Vrea si Nicu un moft si se baga bete in roate. Ia cheama-l Nicule pe Cearli sa vezi cum vin toti monarhii, apoi. Tu nu stii pe cine sa chemi.

  5. Afara cu asa zisa Casa Regala din Romania. Cine dracu a mai vazut asa ceva intr-un stat care este condus de un asa zis govern de stanga ? Ne intoarcem in Evul Mediu la regi si regine si nebuni de tot felul? Am inebunit cu toti ?

  6. Cel mai bine e sa facem o monarhie semirepublicana. Se poarta hibrizii. In care Regina conduce armata si un serviciu, presedintele internele si un serviciu iar executivul conduce restul si un serviciu. Atunci avem stop abizului. Sa punem acum pe 7 octombrie intrebare de ce sa mergem doar cu o intrebare de familie. Vreti monarhie activa in republica? Da eu vreau. Nu cred ca după Revolutie si 40 de ani de republica ne putem intoarce doar la monarhie. Trebuie gasita medierea acolo unde a fost luata cu forta.

  7. Se mai astepta cineva la ceva bun din partea regalitatilor sale????fratilor somnul ratiunii produce monstriii.nu dormiti.regalitstea e istorie si nu v-a mai fi niciodata.i-a chinuit destul regele mihai ,pe bunicii nostri cu taxele lui.le-a luat si vaca din batatura ca deh e dreptul regelui.ce spune in Biblie: de ce va trebuie rege ca sa va exploateze???? Cand singur Dumnezeu este regele tuturor.restul sunt pleava si cenusa

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger