AcasăNewsMarga, despre demitere: Un domn a dorit foarte mult acest minister

Marga, despre demitere: Un domn a dorit foarte mult acest minister

Fostul ministru de Externe, Andrei Marga, l-a atacat dur pe Titus Corletean, pe care il acuza ca i-a vanat functia. Acesta s-a plans si de faptul ca nu i s-a prezentat motivul inlocuirii.

 

Inlocuirea lui Andrei Marga de la sefia Ministerului de Externe, si inlocuirea cu Titus Corletean, l-a nemultumit pe acesta, motiv pentru care l-a atacat dur pe noul ministru, pe care-l acuza ca i-a vanat functia.

„Nimeni nu e casatorit cu vreo functie. Nu exista vreun motiv formulat de cineva in vreun fel. Ipoteza mea e ca de fapt a fost o imparteala inauntru unui grup si un domn a dorit foarte mult acest minister. Aceasta a fost totul”, a declarat Andrei Marga, la RFI Romania, fara a dori sa faca vreo nominalizare.

In plus, acesta este suparat de faptul ca nu i s-au adus la cunostiinta motivele pentru care a fost inlocuit de la sefia Ministerului de Externe.

„Nu, nu e data nicio explicatie, sunt date felicitari. Evident ca toti suntem sensibili. Nu e vorba de vreo preocupare pentru persoana mea, pentru ca ma repliez (…). Dar tocmai pusesem toate motoarele in miscare, ca sa servim tara noastra. Deci daca nu-i stanjeneala, a fost o sensibilitate, asta este sigur. Toate lucrurile erau puse in miscare. Ministerul si-a facut si pe parcurs datoria. Evident, noi nu putem sa raspundem de ceea ce se scrie intr-un ziar sau altul sau de ceea ce un domn sau altul din tara a facut sau n-a facut”, a spus Andrei Marga.

author avatar
Ionut Zgimbau
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger